Bel: 06-51 24 38 46

Tuinverlichting en tuinelektra

Tuinverlichting is een onderdeel van een compleet tuinontwerp. Het verlichtingsplan wordt vaak gecombineerd met de overige elektrische voorzieningen in de tuin. Vanuit Berselaargroen werken wij met kant en klare 12V verlichtingsystemen die wij voor u aansluiten op het aanwezige stroompunt. 

Tuinverlichting - sfeer in uw tuin

Sfeer tuinverlichting

Speciale verlichting in de tuin maakt deze ’s avonds extra gezellig: tuinlampen geven de tuin een fijne sfeer en scheppen ruimte. Een grondspot die speciaal gericht staat op een mooie fruitboom of solitair geeft een goed oriëntatiepunt in de donkerte van de avond.

Tuinverlichting mete bewegingssensoren

Verlichting met bewegingssensoren is inmiddels geen luxe meer in een voor- en/of achtertuin. Naast de veiligheid dient deze sensorverlichting ook het eigen gemak door te reageren op de bewegingen buitenshuis en in de tuin. Het licht volgt u in uw bewegingen rondom uw huis. Ook afstandsbediening wordt steeds meer vanzelfsprekend bij de aanleg van tuinverlichting, evenals 12-voltverlichting.

Bij de aanleg van tuinverlichting zijn desgewenst sfeerkleuren aan te brengen in borders of bloemperken. De introductie van LED-tuinverlichting biedt ook nieuwe mogelijkheden: deze is energiebesparend, maakt gebruik van zwakstroom, is veilig voor kinderen en gemakkelijk aan te leggen in een bestaande tuin.

tuinverlichting - led of halogeen

Naast LED-verlichting wordt in vele tuinen ook hallogeenverlichting toegepast, goed dimbaar en vaak met een warmere uitstraling dan LED-verlichting. De nieuwste toepassingen in LED-verlichting maken de verschillen in lichtkleuren echter bijna te verwaarlozen.

Wij kunnen u over alle beschikbare tuinverlichtingssystemen adviseren.