Kunstgras

Bersselaar Groen heeft een breed assortiment kunstgras in verschillende prijsklassen. Het kunstgras wordt door onze eigen hoveniers aangelegd. Wij komen graag bij u langs om de verschillende soorten kunstgras te laten zien.

Een kwalitatief goed kunstgrasgazon heeft altijd een representatieve uitstraling. Dit in tegenstelling tot echt gras, dat altijd afhankelijk van de seizoenen blijft.

Weersomstandigheden, onkruid en ongedierte hebben geen vat op het kunstgras, molshopen bijvoorbeeld zullen niet voorkomen in uw kunstgrasgazon.

Kunstgras laten leggen Rosmalen

Wilt u kunstgras laten leggen of andere tuinwerkzaamheden vakkundig laten uitvoeren in de omgeving van Rosmalen, Den Bosch of Empel? Neem contact op!

Kunstgras aanleggen

Daarnaast zijn de toepassingsmogelijkheden van kunstgras nagenoeg oneindig. Op vrijwel elke ondergrond, op elke plek in de tuin, kan kunstgras aangelegd worden om de tuin de gewenste representatieve uitstraling te geven. Kunstgras laten leggen is momenteel erg in opkomst. Dit is niet zo verwonderlijk als u bedenkt dat het geschikt is voor vele toepassingen door diverse doelgroepen. Door nieuwe technologische ontwikkelingen is het kunstgras nauwelijks meer van echt te onderscheiden.

Een kwalitatief goed kunstgrasgazon heeft een aanzicht dat bijna net zo natuurlijk is als een gazon van echt gras. Het kunstgras voelt vaak zelfs aan als echt gras! Kunstgras van goede kwaliteit is bestand tegen een intensief gebruik en zal daardoor geen slijtageplekken gaan vertonen. Onkruid en ongedierte hebben er evenmin vat op en zullen dus geen schade kunnen aanrichten.

Let op de ondergrond

Op een goed waterdoorlatende ondergrond kan het kunstgras geplaatst worden op een zandbed en een drukverdelend onderdoek.
Op een slecht waterdoorlatende grondsoort kan er gekozen worden voor een diepere bodemopbouw die bestaat uit een laag grove lava, daar bovenop een laag fijn lava en een laag zand. Dit voorkomt dat het kunstgras onder water komt te staan bij hevige regenval.