Versterk ons team en help mee om dromen uit de grond te stampen!

Van een stuk grond naar een droomtuin. Samen maken we het waar

Graszoden aanleggen door het team van Hoveniersbedrijf Bersselaar Groen

Zelfstandig samenwerken met ruimte voor groei en een lolletje tussendoor

Dat is kort samengevat wat werken bij Bersselaar Groen inhoud. O en je realiseert samen met je collega’s natuurlijk keer op keer een tuin waar onze klanten ontzettend blij van worden. Maar dat spreekt voor zich.

Waar krijg jij energie van?

Geen zin om vacature teksten te lezen? Snappen wij hélemaal. Daarom geven je we graag de mogelijkheid zelf over je functie na te denken. Wat zoek jij in je werk en in je werkgever? Laat het ons weten! We kijken graag of we samen tot een oplossing kunnen komen die voor beide partijen goed werkt.

Geef even een belletje of stuur me een appje als je dat wel wat lijkt.

Over Bersselaar Groen

Bersselaar Groen is een groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanleggen en onderhouden van tuinen bij particuliere klanten. Dat kunnen tuinen zijn in alle vormen en maten en met uiteenlopende stijlen. De eigenaar van het bedrijf, Cas van den Bersselaar, werkt zelf deels ook gewoon mee in de praktijk. Zijn kennis en passie voor groen zijn super aanstekelijk!

Elke dag beginnen we met een bak koffie en een snel overleg, zodat iedereen weet wat de dag brengt. We werken met de beste spullen: gloednieuwe bussen en gereedschap van de topmerken. Bij ons is alleen het beste goed genoeg, want we willen prettig kunnen werken en zorgen dat onze klanten steil achterover slaan van het resultaat. En dat werkt: de meeste nieuwe klussen krijgen we door mond-tot-mondreclame. Dus, zin om mee te groeien met Bersselaar Groen?

diverse werkzaamheden van Hoveniersbedrijf Bersselaar Groen

Afwisseling

Wij doen nagenoeg alles. Van ontwerp tot aanleg en in iedere stijl. Dat houdt het werk lekker afwisselend!

Freedom!

Wij zijn flexibel en geven je alle ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en groei.

Lekker lokaal

Wij werken in de omgeving van Rosmalen. Zeg die files dus maar gedag.

” Ik had het echt niet beter kunnen treffen. Ik rij iedere morgen met een goed gevoel hier naartoe. Het is een gezellig team waar ik als junior ook super veel van heb geleerd in de 2,5 jaar dat ik hier nu werkzaam ben. Je krijgt veel vrijheid en vertrouwen. Bijvoorbeeld; als ik even een broodje tussendoor wil halen wordt er echt niet meteen gedacht dat ik de kantjes eraf loop ofzo.

Het is echt een wisselwerking; we werken hard, maar er wordt ook echt wel goed gekeken naar wat je zelf nodig hebt. Als ik op vakantie wil wordt daar in de planning bijvoorbeeld goed rekening mee gehouden. Dat zijn van die kleine dingen die je wel een gevoel van waardering geven vind ik”

Justin

Hier hechten wij waarde aan

Ergonomisch werken houdt het werken prettig

Met je handen bezig zijn? Ja. Absoluut. Maar straks kromlopen van de rugpijn? Geen sprake van. Bij ons staan comfort en ergonomie voorop. Wij voorzien je van de juiste gereedschappen en technieken, zodat jij je werk niet alleen met plezier, maar ook met de beste zorg voor je lichaam kunt uitvoeren.

Bestrating met klinkers door medewerker Bersselaar Groen hoveniersbedrijf

Gezonde werk- en privé balans

We zijn er als team bij gebaat dat iedereen lekker in z’n vel zit. Een gezonde werk- privé balans hoort daar ook bij. Bij Bersselaar Groen heerst een open cultuur en een echt teamgevoel. We staan voor elkaar klaar.

Je krijgt de vrijheid om het werk naar eigen inzicht op te pakken. Uiteraard moet het resultaat goed zijn, maar je mag het wel op jouw manier doen.
Wat ik ook erg fijn vindt is dat we eigenlijk altijd wel op een normale tijd weer naar huis gaan. Dan weten ze thuis ook een beetje waar ze rekening mee kunnen houden betreft het eten enzo.

Steffan.

het beste resultaat bereik je samen

We pakken het hier graag samen aan, zowel met onze klanten als met elkaar in het team. Goede resultaten? Die komen er dankzij duidelijke communicatie en een klantgerichte instelling. Maar wat ons echt onderscheidt, is hoe we binnen ons team werken: lekker ongedwongen, met aandacht voor een fijne werksfeer. Zo zorgen we voor topwerk voor onze klanten en een topwerkomgeving voor onszelf.

Wil je aan de slag bij een hoveniersbedrijf waar je alle ruimte krijgt voor eigen verantwoordelijkheid en groei? Waar je tuinprojecten van kop tot staart kan oppakken en een gezellig team voor je klaarstaat? Neem dan snel contact met ons op!

Vacatures bij Hoveniersbedrijf Bersselaar Groen

Stel zelf je functie samen

Zie je geen vacature waar jij je helemaal in kan vinden, maar denk je wel dat je van toegevoegde waarde kan zijn voor ons team? Pak dan gewoon de telefoon en bel ons. We vinden het altijd leuk om te ontdekken waar jouw talenten en onze behoeften elkaar kunnen kruisen. Samen kijken we hoe we een rol kunnen vormgeven waar jij én wij enthousiast van worden.

Vacatures bij Hoveniersbedrijf Bersselaar Groen

Hieronder zie je een aantal vacatures die bij ons open staan.

terras tegels leggen op ergonomische wijze bij Bersselaar Groen

Vacature: voorman tuinaanleg

Ben jij een gepassioneerde tuinliefhebber met leiderschapskwaliteiten? Heb je ervaring in tuinaanleg en wil je deel uitmaken van een gezellig team? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als voorman tuinaanleg ben je verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van diverse tuinprojecten.

Wie ben jij?

 • Representatief, enthousiast
 • Je bent goed in het bewaken van het overzicht en het aansturen van de mensen om je heen.
 • Relevante werkervaring heeft natuurlijk de voorkeur. Nog niet eerder een dergelijke functie uitgevoerd? We vinden jouw motivatie en enthousiasme belangrijker dus neem gerust contact met ons op!

Wat bieden wij?

 • Goed salaris, passend bij jouw ervaring en vaardigheden
 • Afwisselend werk
 • Geweldig team
 • Vaste werktijden

Ben jij de geschikte kandidaat voor de job? Dan kijken we uit naar het eerste contact! In een kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en kijken we naar de mogelijkheden!

Gezocht: enthousiaste hovenier

Bij Bersselaar is geen enkele tuin hetzelfde. Elke tuin voorzien we van unieke ideeën, sfeer, kleuren en beplanting. Bij ons mag je je eigen creativiteit inbrengen en meewerken aan onze bijzondere projecten. Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een professionele, enthousiaste hovenier.

In deze functie ben je niet alleen verantwoordelijk voor de aanleg van nieuwe tuinen, maar ook het onderhoud van bestaande tuinen. Natuurlijk houden we rekening met jouw voorkeuren qua werkzaamheden. Je past bij ons team als je een echte teamplayer bent, verantwoordelijkheid wilt en durft te pakken en ook goed zelfstandig kunt werken.

Wie ben jij?

 • Representatief, leergierig en enthousiast
 • Bij voorkeur relevante werkervaring. Is je praktijkkennis nog niet zo groot? Ook geen probleem: talent vinden wij belangrijker dan ervaring. Bij Bersselaar Groen helpen we elkaar en zorgen je collega’s ervoor dat je van alles op de hoogte bent.
 • Zelfstandig kunnen werken én in teamverband

Wat bieden wij?

 • Een veelzijdige functie als hovenier in de regio Rosmalen – Den Bosch
 • Aantal uren in overleg
 • Een  goed salaris, passend bij jouw ervaring en vaardigheden
 • Promotiekansen
 • Een goede pensioenregeling
 • Een gezellig team met overwegend jonge mensen

Denk jij dat jij een aanvulling bent op ons team? Dan vinden we het leuk als je contact met ons opneemt! In een kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen!

tuinonderhoud door team van hoveniersbedrijf Bersselaar Groen

Neem contact op

Of vul het formulier in:

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Waar wacht je nog op!