Over Bersselaar Groen

Dé Bersselaar Groen Aanpak

Cas van den Bersselaar streefde na de hoveniersopleiding en de opleiding tuin- en landschapsmanagement zijn droom na en begon zijn eigen hoveniersbedrijf. Na jaren ervaring en passie voor het vak heeft Bersselaar Groen zich ontwikkeld tot een vertrouwd gezicht in de regio Den Bosch en omstreken.

Wij kunnen met iedere opdracht uit de voeten, niets is ons te gek! Daarom zijn wij je partner voor alle soorten tuinwerkzaamheden.

Over Bersselaar Groen

Werken bij Bersselaar Groen

Misschien zijn wij wel op zoek naar jou! Heb jij passie voor het vak en wil jij graag werken in een snelgroeiend en gespecialiseerd bedrijf in het aanleggen van tuinen bij particuliere klanten? Neem dan contact met ons op!

Onze werkwijze

Jullie hebben een droomtuin in gedachten en wij zijn er om die te realiseren! Of het nu gaat om een kleine tuinklus, of om een complete tuinaanleg. Niets is ons te gek! Wij horen graag wat jullie wensen zijn en hechten veel waarde aan persoonlijk contact.

Contact en goed gevoel

Tijdens de uitvoering van tuinprojecten werken wij nauw met jullie samen. Zo verwerken we tussentijdse wijzigingen of wensen vloeiend in de uitvoering. Veranderen is namelijk ook bijna altijd verbeteren. Ons doel is een goed gevoel creëren bij de nieuwe tuin.

Advies en garantie

Onze garantie: wij maken waar wat we beloven. Ons advies is objectief en eerlijk. Zo voorkomen we teleurstellingen en gaan we samen voor een succesvol project! Ontwikkelingen houden we in de gaten, we geven advies over het noodzakelijke onderhoud en ondersteunen daar waar het gewenst is.