Tuinonderhoud

Je hebt een prachtige tuin, maar het onderhoud stel je graag uit of sterker: laat je liever aan iemand anders over. Dan komen de specialisten van Bersselaar Groen om de hoek kijken! Alles wat leeft, heeft aandacht nodig. Dat geldt dus ook voor jouw tuin. Een mooie tuin laten aanleggen is één, maar het mooi houden is een kunst. Daar heb je echt wel tien groene vingers voor nodig. Tuinonderhoud vergt aandacht en kennis. Met goed tuinonderhoud door Bersselaar Groen genieten jullie het hele jaar door van een prachtige tuin.

“Een goed onderhouden tuin zal door de jaren heen alleen maar mooier worden”. Met deze uitspraak bevestigen we het belang van goed tuinonderhoud. Een tuin is constant in beweging; alles groeit en bloeit en daarom is het belangrijk dat je tuin goed wordt onderhouden.

Wij nemen alle zorgen uit handen en onderhouden met onze vakbekwame hoveniers het gewenste eindresultaat. Je bent verzekerd van een prachtige tuin die er verzorgd bij ligt!

Tuinonderhoud Bersselaar Groen

We onderhouden elk soort tuin mét kwaliteit.

 • Gedreven en ervaren hoveniers in huis
 • Verzekerd van gedegen snoeiadvies
 • Op de hoogte van vakkundig bemestingadvies
 • Vier seizoenen onderhoud

Laat je het tuinonderhoud liever aan experts over? Wij staan voor je klaar!

Bekijk onze meest recente projecten:

Tuinonderhoud op maat

Voor optimaal tuinplezier is het belangrijk dat het onderhoud van de tuin vakkundig en met liefde gedaan wordt. Wij staan het hele jaar voor je klaar met professioneel tuinonderhoud. Op basis van jullie wensen verzorgen wij tuinonderhoud op maat. Denk hierbij aan een voor- en najaarsbeurt, een vast onderhoudscontract of onderhoud op oproepbasis.

Kun je om welke reden dan ook de tuin niet meer onderhouden? Dan schieten wij je op korte termijn te hulp!

Tuinonderhoud werkzaamheden

Als je onbezorgd wilt genieten van je tuin is het juiste tuinonderhoud belangrijk. Voor elk soort tuinonderhoud kun je bij ons terecht. Zo knippen we hagen en snoeien we vaste beplanting, maken we plantenborden onkruidvrij en verrichten we onkruidbestrijding op verharde paden en terrassen. Onze hoveniers verzorgen ook jouw bomen, rooien de bomen en verrichten gazononderhoud.

Tuinonderhoud in combinatie met tuinaanleg

We onderhouden alle soorten tuinen, van groot tot klein en landelijk tot modern. We verrichten tuinonderhoud als wij ook jullie tuin mogen aanleggen of hebben aangelegd. We zien jullie unieke aangelegde tuin alsof het onze eigen tuin is, daarom verzorgen we ook graag het onderhoud van de tuin. Dit hoeft zeker niet wekelijks of maandelijks, we kunnen de tuin ook twee keer per jaar onderhouden. Zo maken we hem winterklaar en zomerklaar.

Heb je vragen over tuinonderhoud?

Verlang jij al enige tijd naar een professionele en enthousiaste hovenier die jullie tuin onderhoud? Ons team helpt jullie graag bij het onderhouden van jullie droomtuin. Neem contact met ons op bij vragen of interesse!

 • Alles in eigen beheer

 • Servicegericht

 • Persoonlijk & transparant

Villa Rosmalen tuin

Waarom Bersselaar Groen uit Rosmalen?

Er zijn genoeg hoveniersbedrijven in Rosmalen en Den Bosch die je kunt inschakelen om jullie droomtuin te onderhouden. Het gaat om het gevoel en het vertrouwen dat je in een hoveniersbedrijf hebt. Wij staan voor:

 • Scherpe prijs voor kwaliteitswerk
 • Enthousiaste hoveniers aan het werk
 • Heldere communicatie en het nakomen van afspraken
 • Kennis en creativiteit verwerkt in uw tuinontwerp
 • Wij geven garantie op de uitgevoerde werkzaamheden

Kortom, wij onderhouden een tuin alsof het onze eigen tuin is.

Een tuin mooi houden is een kunst!

Met de juiste kennis en goede machines een tuin onderhouden is niet voor iedereen weggelegd. Onze specialisten zien jouw tuin als hun eigen tuin en ontzorgen je van A tot Z!