Tuinaanleg

Een droomtuin realiseren is een combinatie van creativiteit, hard werken en puur vakmanschap. Wij van Bersselaar Groen zijn bevlogen hoveniers en maken met volle passie jouw tuin tot een ware beleving. We zijn uitgegroeid tot een betrouwbaar hoveniersbedrijf dat zich richt op tuinen in Den Bosch en Rosmalen.

Bersselaar Groen staat te popelen om jullie tuin compleet en (op)nieuw aan te leggen. Of het nu gaat om een grote of kleine tuin, wij maken jullie droomtuin tot in detail in orde. Wij zijn een full-service hoveniersbedrijf gespecialiseerd in de aanleg van exclusieve en sfeervolle (gezins)tuinen. Jullie wensen bespreken we voorafgaand met elkaar en daarbij geven we persoonlijk en professioneel advies. Wij kijken namelijk verder dan alleen naar het plaatje dat jullie voor ogen hebben. Een tuin die niet alleen prachtig is, maar ook heel praktisch voor jullie situatie. Van landelijk tot modern en van onderhoudsvriendelijk tot een strakke tuin compleet met zwembad. Wij verwezenlijken jullie droomtuin!

Tuinaanleg Bersselaar Groen

De gehele tuin op de schop nemen of compleet nieuw aanleggen? Wij maken het waar!

 • Tuinaanleg van A tot Z
 • Kennis van zaken
 • Nieuwste machines en technieken
 • Opgeleide hoveniers
 • Garantie en service

Onze ervaren, vakkundige en klantgerichte hoveniers brengen jullie tuin tot leven.

 • Alles in eigen beheer

 • Servicegericht

 • Persoonlijk & transparant

Bekijk onze meest recente projecten:

Tuinaanleg is onze passie

We leggen jullie tuin aan alsof het onze eigen tuin is. Tuinaanleg is onze passie, zo ook jullie tuin. De specialisten in ons groenteam hebben ieder hun eigen specialiteit en vullen elkaar perfect aan tijdens het aanleggen van jullie tuin. Bersselaar Groen beschikt over hoogwaardige machines en de kennis die nodig is om alle werkzaamheden voor de tuinaanleg uit te voeren. Daarnaast doen wij alles in eigen beheer en staan wij voor kwaliteit. Hierdoor heb je maar één aanspreekpunt voor jouw nieuwe tuin en verloopt de tuinaanleg vlot en zonder tegenstrijdigheden. We gaan door tot jullie droomtuin werkelijkheid is geworden.

Maak jij jouw droom werkelijkheid en geniet jij binnenkort volop van het buitenleven? Wij verwezenlijken jouw droom maar al te graag!

Werkzaamheden tuinaanleg

Een complete tuinaanleg bestaat uit een goede planning van een grote diversiteit aan werkzaamheden. Zo verrichten we grondwerk, maken onze stratenmakers prachtig straatwerk met keramische tegels, leggen we complete gazons aan, werken we met kunstgras en plaatsen onze timmermannen sfeervolle (terras)overkappingen.

Vertrouw tuinaanleg aan ons toe

Veel klanten met een ware tuinbeleving in hun hoofd gingen jullie voor. Zij genieten nog elke dag van hun tuin, zowel in de zomer als in de winter. Wij zorgen ervoor dat jullie het hele jaar door van jullie tuin kunnen genieten. Onze vakmannen bouwen de mooiste overkappingen, creëren de gezelligste hoekjes en kiezen voor de meest gunstige plek voor kinderen om te spelen met daarbij praktische en veilige materialen.

Waarom Bersselaar Groen uit Rosmalen?

Er zijn genoeg hoveniersbedrijven in Rosmalen en Den Bosch die je kunt inschakelen om jullie droomtuin te realiseren. Het gaat om het gevoel en het vertrouwen dat je in een hoveniersbedrijf hebt. Wij staan voor:

 • Scherpe prijs voor kwaliteitswerk
 • Enthousiaste hoveniers aan het werk
 • Heldere communicatie en het nakomen van afspraken
 • Kennis en creativiteit verwerkt in uw tuinontwerp
 • Wij geven garantie op de uitgevoerde werkzaamheden

Kortom, wij realiseren een tuin waarin jij je helemaal thuis voelt.

Eindeloos genieten van jullie droomtuin?

We hebben al voor veel tevreden klanten een droomtuin aan mogen leggen. Worden jullie onze nieuwe, tevreden klanten en gaan jullie binnenkort eindeloos genieten van jullie eigen droomtuin? Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.