Tuinrenovatie

Is het optimaal genieten van de tuin voorbij? Of is de tuin in de loop der jaren veranderd in een wildernis, door achterstallig tuinonderhoud? Dan is tuinrenovatie dé oplossing om weer eindeloos te gaan genieten van de tuin. Soms is een kleine renovatie-ingreep al voldoende om een droomtuin te creëren, zonder dat heel de tuin op de schop moet. Onze creatieve hoveniers kijken en denken met je mee.

Het komt vaak voor dat mensen in hun tuin staan en denken: wat moet ik hier nu nog mee… Op dat moment is het tijd om Bersselaar Groen in te schakelen, want wij weten wél wat we er mee moeten doen! Wij denken met je mee, leggen onze eigen ideeën aan je voor, voorzien je van vakkundige adviezen en verhelpen jullie huidige tuinproblemen.

Geen groene vingers of onvoldoende kennis van beplanting en tuinen? Geen nood, wij nemen de tuinrenovatie maar al te graag voor jou uit handen.

Tuin renoveren Bersselaar Groen

Wij doen alles in eigen beheer. Dat houdt in dat we ook elke soort tuinrenovatie mét kwaliteit realiseren.

 • Creativiteit in huis
 • Hergebruik van materialen
 • Duurzame oplossing
 • Bespaard kosten t.o.v. tuinaanleg
 • We denken mee in oplossingen

Is het tijd voor een nieuwe tuin op een budget manier? Wij gaan deze uitdaging graag met je aan!

Bekijk onze meest recente projecten:

Tuinrenovatie of tuinaanleg

Willen jullie wel eens iets anders, kijken jullie al jarenlang tegen dezelfde struiken, planten en bomen aan? In het geval van tuin renovatie krijg je geen compleet nieuwe tuin, maar worden onderdelen vervangen, opgefrist of aangepast. Na het renoveren van de tuin lijkt het alsof jullie in een compleet nieuwe tuin leven. Onze bevlogen en gedreven hoveniers renoveren jullie tuin tot een droomtuin die wél het optimale tuingeluk geeft.

De tuin renoveren is een goed en goedkoper alternatief dan tuinaanleg. Afhankelijk van jullie wensen, is het niet altijd nodig om de hele tuin opnieuw aan te leggen. Met enkele creatieve aanpassingen ziet de tuin er verrassend anders uit én met hergebruik van materialen is het ook nog eens hartstikke duurzaam.

Wij denken mee in tuin renovatie

De keuze tussen het compleet opnieuw aanleggen van een tuin of het renoveren van een bestaande tuin is minder lastig dan je wellicht denkt. Stel jezelf eerst de vraag: waaraan ben ik gehecht en wat is de waarde daarvan? Zijn de bomen, struiken en bestrating de moeite waard om stevig op te knappen en deels te vernieuwen? Offer niet zomaar elementen in de tuin op waar jullie veel waarde aan hechten, zoals een oude boom, een rustieke vijver en een zonnig gelegen terras.

Inventarisatie

Voordat we het renovatieplan opstellen, beginnen we met een inventarisatie. Hierbij kijken we samen naar de bomen en struiken, wat wil je behouden en wat kan er vervangen worden? Hoe ligt de bestrating er nu bij, is ophalen van verzakking voldoende? Is de beplanting echt verwilderd of op te knappen door te snoeien, uitdunnen en deels aan te vullen? Is de tuinindeling nog net zo praktisch als een paar jaar geleden? Hoe zien het houtwerk, schuttingen, tuinafrastering en metselwerk eruit? Kan het alleen een opknap gebruiken of moet het geheel vervangen worden? En niet te vergeten: de toekomst. Heb je bijvoorbeeld nu een vijver, maar komen er misschien kinderen? Moet de vijver dan verhoogd worden, omheind of toch weg? Hetzelfde geldt voor onderhoud, heb je nog zin en tijd om met een drukker leven veel tuinonderhoud te verrichten?

Renovatieplan

Samen kijken we wat het best past bij jullie woning, de omgeving en hoe we jullie ideeën en wensen kunnen omzetten in een prachtig resultaat. Door beperkte aanpassingen in de huidige tuin kun je met kleine kosten zeker het gewenste effect bereiken. We verzamelen jullie wensen en beslissen samen wat er gaat gebeuren, dit verwerken we in een renovatieplan en gaan vervolgens vol passie aan de slag om van jouw tuin weer een droomtuin te maken!

 • Alles in eigen beheer

 • Servicegericht

 • Persoonlijk & transparant

Gezellige gezinstuin Rosmalen

Waarom Bersselaar Groen uit Rosmalen?

Er zijn genoeg hoveniersbedrijven in Rosmalen en Den Bosch die je kunt inschakelen voor een tuinrenovatie. Het gaat om het gevoel en het vertrouwen dat je in een hoveniersbedrijf hebt. Wij staan voor:

 • Scherpe prijs voor kwaliteitswerk
 • Enthousiaste hoveniers aan het werk
 • Heldere communicatie en het nakomen van afspraken
 • Kennis en creativiteit verwerkt in uw tuinontwerp
 • Wij geven garantie op de uitgevoerde werkzaamheden

Kortom, wij renoveren jullie tuin met liefde en enthousiasme.

Heb je vragen over je tuin renoveren?

Kan jullie tuin een grondige opknapbeurt gebruiken? Wil je professionele hulp voor het renoveren van jullie tuin? Ons team helpt graag bij de tuin renovatie van jouw droomtuin. Neem contact met ons op bij vragen of interesse!

Met je tuin renoveren een compleet nieuwe tuinbeleving

Je wilt uiteindelijk de tuin die bij je past en waar je dagelijks plezier van hebt. Een vakkundig, creatief en professionele tuin renovatie biedt uitkomst!