Tuinontwerp

Droom jij al jaren van dé perfecte tuin? Bersselaar Groen maakt deze droom werkelijkheid. Weten jullie al precies hoe het eruit moet komen te zien of zijn jullie nog helemaal blanco en zien jullie door de planten de tuin niet meer? Wij maken een praktisch tuinontwerp dat bij jullie past.

Een tuin heeft oneindig veel mogelijkheden, wat het ontwerpen van de tuin lastig kan maken. Samen maken wij het droomontwerp waar je naar verlangt. Een vakkundig ontwerp gaat jarenlang mee. Ons doel is dat jullie dagelijks genieten van de tuinsfeer waar jullie van dromen.

Wij kunnen met elk stukje grond uit de voeten

De tuin is een verlengstuk van je huis, daarom ontwerpen wij een tuin dat volledig voldoet aan jouw wensen. Of je nu een stadstuin hebt, een groot stuk land, een bestaande tuin of alleen nog zand: wij kunnen met elk stuk(je) grond uit de voeten.

Tuinontwerp Bersselaar Groen

Wij doen alles in eigen beheer. Dat houdt in dat we ook elke soort tuin kunnen realiseren mét kwaliteit.

 • Creativiteit in huis
 • Geschikte ontwerpmaterialen
 • Passend bij jullie wensen
 • Praktische tuinindeling
 • Beplatingsadvies

Heb jij in grote lijnen al een goed idee over je nieuwe tuin? Wij gaan deze uitdaging graag met je aan!

Bekijk onze meest recente projecten:

Samen ontwerpen we jullie droomtuin

Iedere tuin is uniek en daarom ontwerpen we jullie droomtuin samen. Weet je in grote lijnen al hoe de tuin eruit moet komen te zien? Heb je misschien zelfs al een plan? Daar haken we maar al te graag op in. Uiteraard kijken en luisteren onze vakmensen zorgvuldig naar het plan dat jullie voor ogen hebben. We denken actief met je mee, want is het plaatje dat je voor ogen hebt ook wel praktisch? Hoe ziet jouw of jullie situatie eruit? Zijn er kinderen of is er een kinderwens? Hebben jullie groene vingers of leven jullie liever in een tuin die onderhoudsarm is?

Praktisch tuinontwerp

Onze ontwerpen gaan samen met een tuinaanleg. Hierdoor bieden we het tuin ontwerp kosteloos aan. Deze wordt op schaal gemaakt en uitgewerkt in zwart-wit. We denken creatief met je mee, kijken naar een praktische indeling, passen het ontwerp aan op jullie wensen en geven beplantingsadvies. Voor zeer gedetailleerde tuinontwerpen werken wij nauw samen met tuinarchitecten.

Meedenken en ontzorgen

De bevlogen hoveniers van Bersselaar Groen ontzorgen jullie van begin tot eind. Althans, bijna van begin tot eind. We betrekken jullie namelijk graag in het creatieve proces. Jullie zijn tenslotte degene die eindeloos gaan genieten van jullie droomtuin. We zijn ervan overtuigd dat onze creativiteit in combinatie met jullie wensen resulteert in een perfect op maat gemaakt ontwerp. De ervaring heeft ons geleerd dat een tuin naast mooi moet zijn, ook moet passen bij jullie leefsituatie van nu en in de toekomst.

Heb je vragen over het ontwerpen van een tuin?

Verlang jij al enige tijd naar een compleet nieuwe tuin? Wil je professionele hulp voor een vakkundig ontwerp? Ons team helpt je graag bij het ontwerp van jouw droomtuin. Neem contact met ons op bij vragen of interesse!

 • Alles in eigen beheer

 • Servicegericht

 • Persoonlijk & transparant

Gezellige gezinstuin Rosmalen

Tuinontwerp in combinatie met tuinaanleg

Wij ontwerpen alle soorten tuinen, maar wel als wij ook jullie droomontwerp mogen realiseren. Na een definitieve opzet is het geen vereiste dat het ontwerp direct gerealiseerd moet worden. Hier kan om welke reden dan ook enige tijd overheen gaan. Wij verzorgen jouw tuinbeleving naast alleen in een ontwerp ook graag in het echt.

Waarom Bersselaar Groen uit Rosmalen?

Er zijn genoeg hoveniersbedrijven in Rosmalen en Den Bosch die je kunt inschakelen om jullie droomontwerp te realiseren. Het gaat om het gevoel en het vertrouwen dat je in een hoveniersbedrijf hebt. Wij staan voor:

 • Scherpe prijs voor kwaliteitswerk
 • Enthousiaste hoveniers aan het werk
 • Heldere communicatie en het nakomen van afspraken
 • Kennis en creativiteit verwerkt in uw tuinontwerp
 • Wij geven garantie op de uitgevoerde werkzaamheden

Kortom, wij realiseren een droomontwerp met complete tuinaanleg waarbij jij je helemaal thuis voelt.

Wij kunnen elke uitdaging aan!

Als het ontwerp is goed gekeurd, starten wij met de tuinaanleg en kunnen jullie met een gerust hart toekijken hoe jullie droomtuin werkelijkheid wordt. Wij zijn gedreven vakmensen en dat laten wij jullie graag zien!