Tuinontwerp

Droomt u al tijden van de perfecte tuin? Bersselaar Groen realiseert het voor u! De tuin is een natuurlijk verlengstuk van uw huis, daarom maken wij een tuinontwerp die volledig voldoet aan uw wensen. Zo geniet u dagelijks van de tuinsfeer waar u naar verlangt.

Een passend tuinontwerp

Voordat we beginnen nemen we eerst al uw wensen door. Op die manier schetsen we een goed beeld van uw verwachtingen. Ieder tuinontwerp is immers uniek! En hoewel de specialisten van Bersselaar Groen garant staan voor het compleet ontzorgen op het gebied van tuinontwerp, betrekken wij u wel graag in het creatieve proces. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een combinatie van onze vakkundige creativiteit en uw wensen resulteren in een perfect op maat gemaakt tuinontwerp! Daar hechten wij veel waarde aan omdat de ervaring ons heeft geleerd dat een tuin niet alleen smaakvol, maar ook passend moet zijn bij uw leefsituatie.

Nieuw of renoveren?

Wij kunnen met elk stukje grond uit de voeten! Groot of klein, bestaand of nieuw; niets is ons te gek. Wij realiseren:

We maken ontwerpen met de beplanting in kleur, dit brengt het ontwerp tot leven zodat u direct de sfeer proeft van uw nieuwe tuin. De beplanting, de bestrating en de tuinverlichting worden op elkaar afgestemd en in een goed evenwicht met elkaar samengebracht in het tuinontwerp.

Meer informatie?

Wij doen alles in eigen beheer en staan voor kwaliteit. Kiest u voor Bersselaar Groen dan kiest u voor zekerheid en complete ontzorging. Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Bekijk voor inspiratie ook de projecten uit ons portfolio eens.

Wij werken úw gedachten en persoonlijke wensen uit in een concreet ontwerp voor uw tuin!