Tuinverlichting en tuinelektra

Tuinverlichting is een onderdeel van een compleet tuinontwerp. Het verlichtingsplan wordt vaak gecombineerd met de overige elektrische voorzieningen in de tuin. Vanuit Bersselaar Groen werken wij met kant en klare 12V verlichting systemen die wij voor u aansluiten op het aanwezige stroompunt.

Sfeer tuinverlichting

Speciale verlichting in de tuin maakt deze ’s avonds extra gezellig: tuinlampen geven de tuin een fijne sfeer en scheppen ruimte. Een grondspot die speciaal gericht staat op een mooie fruitboom of solitair geeft een goed oriëntatiepunt in de donkerte van de avond.

Tuinverlichting

Wilt u tuinverlichting in uw tuin of andere tuinwerkzaamheden vakkundig laten uitvoeren in de omgeving van Rosmalen, Den Bosch of Empel? Neem contact op!

Bewegingssensoren

Verlichting met bewegingssensoren is inmiddels geen luxe meer in een voor- en/of achtertuin. Naast de veiligheid dient deze sensorverlichting ook het eigen gemak door te reageren op de bewegingen buitenshuis en in de tuin. Het licht volgt u in uw bewegingen rondom uw huis. Ook afstandsbediening wordt steeds meer vanzelfsprekend bij de aanleg van tuinverlichting, evenals 12-voltverlichting.

Bij de aanleg van tuinverlichting zijn desgewenst sfeerkleuren aan te brengen in borders of bloemperken. De introductie van LED-tuinverlichting biedt ook nieuwe mogelijkheden: deze is energiebesparend, maakt gebruik van zwakstroom, is veilig voor kinderen en gemakkelijk aan te leggen in een bestaande tuin.

Naast LED-verlichting wordt in vele tuinen ook hallogeen verlichting toegepast, goed dimbaar en vaak met een warmere uitstraling dan LED-verlichting. De nieuwste toepassingen in LED-verlichting maken de verschillen in lichtkleuren echter bijna te verwaarlozen.

Wij kunnen u over alle beschikbare tuinverlichting systemen adviseren.

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer