Tuinverlichting en tuinelektra

Tuinverlichting is een essentieel deel van het tuinontwerp. Het geeft niet alleen voldoende licht, maar ook sfeer en veiligheid! Tuinverlichting zorgt ervoor dat we in de zomer langer buiten kunnen zitten en maximaal kunnen genieten van de zomerse avond. Daarnaast geeft het in de wintermaanden een knusse uitstraling, zodat u vanuit binnen kijk heeft op een gezellige tuin.

Sfeer tuinverlichting

Tuinverlichting laten aanleggen hoeft niet alleen praktisch te zijn, het kan ook ingezet worden om meer sfeer en gezelligheid te creëren. Heeft u een mooie fruitboom of een ander pronkstuk in uw tuin? Dan kunt u deze uitlichten met een grondspot. Zo kunt u niet alleen overdag, maar ook ’s avonds en ’s nachts genieten van uw prachtige tuin. LED-tuinverlichting kan in ingezet worden om in uw tuin desgewenste sfeerkleuren aan te brengen in borders of bloemperken. Deze verlichting is energiebesparend, maakt gebruik van zwakstroom en is veilig voor kinderen. Naast LED-verlichting gebruiken onze specialisten ook vaak hallogeen verlichting, verlichting die u kunt dimmen en beschikt over een warmere uitstraling dan LED-verlichting.

Tuinverlichting

Wilt u tuinverlichting laten aanleggen in uw tuin of andere tuinwerkzaamheden vakkundig laten uitvoeren in de omgeving van Rosmalen, Den Bosch of Empel? Neem contact op!

Tuinverlichting

Elektra in de tuin

Verlichting met bewegingssensoren heeft drie grote voordelen: veiligheid, gemak en energiebesparend. Bewegingssensoren bieden veiligheid omdat de tuinverlichting gaat branden als iemand uw voor- of achtertuin bezoekt, zo kunt u precies zien waar en wanneer iemand uw woonterrein betreedt. De bewegingssensoren zorgen ervoor dat u van ongewenst bezoek op de hoogte bent en op tijd de nodige maatregelen kunt treffen. Ten tweede zijn bewegingssensoren erg makkelijk. Moet u ’s avonds nog even naar uw schuur, of komt u pas laat thuis? Dan zorgen de bewegingssensoren ervoor dat u verlicht van a naar b kunt lopen. Daarna gaat de lamp gewoon weer uit en bespaart u veel aan energiekosten.

Het verlichtingsplan combineren wij vaak met de elektrische voorzieningen in uw tuin. Onze specialisten werken met kant en klare 12V systemen die wij voor u aansluiten op de aanwezige stroompunten. Benieuwd wat ons lichtadvies voor uw tuin is?

Maak dan snel een afspraak of vraag een offerte aan!