Overkappingen

Terrasoverkapping

Er zijn vele soorten overkappingen, qua materiaalkeuze en opbouw. Bent u een echt buitenmens en wilt u niet alleen in de zomer bij temperaturen boven de twintig graden genieten van uw tuin? Wilt u een mooie buitenkamer creëren om langer te kunnen genieten van uw tuin en het buitenleven? Wilt u jarenlang onbezorgd plezier van uw overkapping hebben? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor een terrasoverkapping die echt bij uw wensen aansluit.

Overkapping

Wilt u een overkapping hebben of andere tuinwerkzaamheden vakkundig laten uitvoeren in de omgeving van Rosmalen, Den Bosch of Empel? Neem contact op!

De ideale tuinoverkapping

Als u een tuinoverkapping in uw tuin hebt kunt u niet alleen bij zonnig, maar ook bij minder goed weer genieten van de buitenlucht. Een tuinoverkapping beschermt u niet alleen tegen regen, ook de warmte blijft veel langer hangen onder een overkapping. Waar u zonder overkapping al vroeg in de avond naar binnen moet vanwege de opkomende kou, kunt u onder uw overkapping veel langer buiten blijven.

Vrijblijvende afspraak

In elke tuin kan een tuinoverkapping gerealiseerd worden, in een grote of een kleine tuin. Graag komen wij vrijblijvend bij u op bezoek zodat we u een goed advies kunnen geven over de verschillende mogelijkheden voor een tuinoverkapping.  Hoveniersbedrijf Bersselaar Groen maakt zelf alle tuinoverkappingen van eiken en douglas hout. Dit zijn zeer duurzame houtsoorten die lang mooi blijven en duurzaam zijn. Dit is erg belangrijk. Uw tuinoverkapping staat immers buiten en moet tegen weer en wind beschermd zijn. Dankzij het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen houdt u extra lang plezier van uw tuinoverkapping.

Maatwerk in overkappingen

Omdat geen enkele tuin hetzelfde is leveren wij altijd maatwerk. Samen met u maken wij een mooi 3D-ontwerp voor uw terrasoverkapping. Ook als u zelf uitgewerkte ideeën hebt voor de overkapping in uw tuin helpen wij graag bij de realisatie hiervan. Wilt u direct uw hele tuin een nieuwe look geven? Ook dat is uiteraard mogelijk. Graag gaan we vrijblijvend met u om tafel om de plannen uit te werken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een tuinoverkapping? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend meer informatie.