Bel: 06-51 24 38 46

Hovenier Vinkel

Bersselaar Groen, uw hovenier in de regio Vinkel

U zoekt een hovenier in de buurt voor een tuinontwerp, tuinaanleg of onderhoud? Bersselaar Groen is een lokaal hoveniersbedrijf dat zich richt op Vinkel.

Als lokale hovenier met veel passie voor tuinen en tuinontwerpen verzorgen wij uw complete tuinaanleg, tuinontwerp, en/of andere tuinwerkzaamheden. Dichtbij, betrouwbaar en persoonlijk contact staan hoog in ons vaandel. Heeft u een vraag op tuingebied en wilt u een hovenier in de buurt. Bel of mail dan gerust. 

Bersselaar Groen werkt graag in de regio en richt zich daarom als hoveniersbedrijf op de regio Vinkel. 

Ook de zakelijke markt in en rondom Vinkel kan bij ons hoveniersbedrijf terecht. Juist onze persoonlijke aanpak en aandacht binnen het hoveniersbedrijf maken het verschil. U kunt dit zelf ervaren, maak daarvoor een afspraak of stel uw tuinvraag. Hovenier Vinkel

Tuinonderhoud en tuinwerkzaamheden in Vinkel

Wij onderhouden uw tuin incidenteel of juist periodiek. Tuinonderhoud is belangrijk. Door het juist toepassen van tuinonderhoud zorgen wij ervoor dat uw met zorg aangelegde tuin ook haar waarde en uitstraling blijft behouden door de jaren heen. U kunt bij ons terecht voor het gehele onderhoud van uw tuin of kleinere onderhoudstaken zoals snoeien, ganzon aanleg, tuinbestrating, boomverzorging, aanleg beregeningsinstallaties en meer.

Voor meer informatie inzake tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Vinkel door een hoveniersbedrijf met passie. Bel of mail met ons. 

Tuinwerkzaamheden Vinkel en omstreken

Naast tuinontwerpen, tuinaanleg en compleet onderhoud kunt u ons ook vragen voor tuinwerkzaamheden. Hieronder vindt u een overzicht van tuinwerkzaamheden die wij zoal voor particulieren en bedrijven uitvoeren.

Zoekt u een hoveniersbedrijf in de regio van Vinkel, persoonlijk, met aandacht voor uw tuin en uw wensen en vragen? Neem dan contact op met Hoveniersbedrijf Bersselaar Groen. Stel uw vraag, bel of vraag een tuinofferte aan. 

verhoogde plantenborder en bloempotten

Hovenier Vinkel, vraag Bersselaar Groen

 

Hovenier Bersselaar Groen

Cas van den Bersselaar
Vinkenveld 4
5249 JP Rosmalen

Bel: 06 -51 24 38 46

Mail: info@bersselaargroen.nl 


Offerte aanvraag

 


 

Stel uw vraag