Bel: 06-51 24 38 46

Hovenier Schijndel?

U zoekt een hovenier in de buurt van Schijndel, een lokaal hoveniersbedrijf met passie voor tuinen. Hoveniersbedrijf Bersselaar Groen richt zich als hovenier op de regio van Schijndel. Als hoveniersbedrijf verzorgen wij uw complete tuinaanleg, tuinontwerp, en/of tuinwerkzaamheden. Hovenier Bersselaar Groen uit Berlicum werkt graag in de regio, het mooie Schijndel valt daarbinnen.  Graag komen wij bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Bersselaar Groen kunt u vragen voor een tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en meer. Ook de zakelijke markt in en rondom Schijndel kan bij ons hoveniersbedrijf terecht. Onze persoonlijke aanpak en aandacht binnen het hoveniersbedrijf maken het verschil. U kunt dit zelf ervaren, maak daarvoor een afspraak of stel uw tuinvraag. 

Tuinonderhoud en tuinwerkzaamheden in regio Schijndel

Wij onderhouden uw tuin, dit kan incidenteel of juist periodiek. Tuinonderhoud is belangrijk om ervoor te zorgen dat de met zorg aangelegde tuin haar waarde en uitstraling blijft behouden. Ook als de jaren voorbij gaan. U kunt bij ons terecht voor het gehele onderhoud van uw tuin of kleinere onderhoudstaken zoals snoeien, gazonaanleg, tuinbestrating, boomverzorging, aanleg beregeningsinstallaties en meer. Voor meer informatie inzake tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Schijndel door een hoveniersbedrijf met passie: bel of mail met ons. 

Tuinwerkzaamheden door hoveniersbedrijf in de buurt van Schijndel

Naast tuinontwerpen, tuinaanleg en compleet onderhoud kunt u ons ook vragen voor tuinwerkzaamheden. Hieronder vindt u een overzicht van tuinwerkzaamheden die wij zowel voor particulieren als bedrijven uitvoeren, ook bij u in Schijndel of een van de omliggende dorpen.

Zoekt u een hoveniersbedrijf, persoonlijk, met aandacht voor uw tuin en uw wensen en vragen. Neem dan contact op met Hoveniersbedrijf Bersselaar Groen. Stel uw vraag, bel of vraag een tuinofferte aan. 

tuin6foto-5foto-1

Hovenier Schijndel, vraag Bersselaar Groen

 

Hovenier Bersselaar Groen

Cas van den Bersselaar
Vinkenveld 4
5249 JP Rosmalen

Bel: 06 -51 24 38 46

Mail: info@bersselaargroen.nl 


Offerte aanvraag

 


 

Stel uw vraag