Bel: 06-51 24 38 46

Een hovenier in regio Vlijmen

Gezocht, een hoveniersbedrijf in de buurt van Vlijmen? U zoekt een lokale hovenier in de buurt van Vlijmen met passie voor zijn vak. Hovenier Bersselaar Groen is een hoveniersbedrijf uit Rosmalen (gemeente Den Bosch) en komt graag in Vlijmen. Als hoveniersbedrijf verzorgen wij uw complete tuinaanleg, tuinontwerp, en of tuinwerkzaamheden. Hovenier Bersselaar Groen richt zich op de regio Vlijmen, Den Bosch, Berlicum, Rosmalen, waar wij voor particulieren als bedrijven tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Onze persoonlijke aanpak met veel aandacht voor onze opdrachtgevers binnen het hoveniersbedrijf maakt het verschil. U kunt dit zelf ervaren, maak daarvoor een afspraak of stel uw tuinvraag. 

Tuinonderhoud en of tuinwerkzaamheden

Als hoveniersbedrijf onderhouden wij uw tuin periodiek of incidenteel. Tuinonderhoud is belangrijk om ervoor te zorgen dat de met zorg aangelegde tuin haar waarde en uitstraling blijft behouden. Ook als de jaren voorbij gaan. U kunt bij ons terecht voor het gehele onderhoud van uw tuin of kleinere onderhoudstaken zoals snoeien, gazonaanleg, tuinbestrating, boomverzorging, aanleg beregeningsinstallaties en meer. Voor meer informatie inzake tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Vlijmen door een hoveniersbedrijf met passie. Bel of mail met ons. 

Tuinwerkzaamheden door hoveniersbedrijf nabij Vlijmen

Naast tuinontwerpen, tuinaanleg en compleet onderhoud kunt u ons ook vragen voor tuinwerkzaamheden. Hieronder vindt u een overzicht van tuinwerkzaamheden die wij zoal voor particulieren als bedrijven uitvoeren.

Zoekt u een hoveniersbedrijf in de regio Vlijmen, persoonlijk, met aandacht voor uw tuin en uw wensen en vragen. Neem dan contact op met Hovenier Bersselaar Groen. Stel uw vraag, bel of vraag een tuin offerte aan. 

Hovenier Vlijmen

Hovenier Vlijmen, vraag Bersselaar Groen

 

Hovenier Bersselaar Groen

Cas van den Bersselaar
Vinkenveld 4
5249 JP Rosmalen

Bel: 06 -51 24 38 46

Mail: info@bersselaargroen.nl 


Offerte aanvraag

 


 

Stel uw vraag