Bel: 06-51 24 38 46

Een hovenier in de regio Middelrode

Gezocht, een hovenier in de regio Middelrode? U bent op zoek naar een lokale hovenier in de buurt van Middelrode met passie voor zijn vak. Hoveniersbedrijf Bersselaar Groen uit Rosmalen (gemeente Den Bosch) richt zich op de regio van Middelrode. Als uw lokale hovenier verzorgen wij uw complete tuinaanleg, tuinontwerp, en/of andere tuinwerkzaamheden. In ons hoveniersbedrijf staat persoonlijk contact hoog in het vaandel, juist om deze reden richten wij ons op de regio Middelrode en omliggende plaatsen. Zowel voor particulieren ontwerpen we tuinen, leggen deze aan en onderhouden ze. Ook de zakelijke markt rondom Middelrode kan bij ons hoveniersbedrijf terecht. Onze persoonlijke aanpak met veel aandacht  voor onze klanten maakt het verschil. U kunt dit zelf ervaren, maak daarvoor een afspraak of stel uw tuinvraag. 

Tuinonderhoud en/of tuinwerkzaamheden

Als hoveniersbedrijf onderhouden wij uw tuin periodiek of incidenteel. Tuinonderhoud is belangrijk, door periodiek onderhoud zorgen wij er voor dat uw aangelegde tuin ook in de toekomst haar waarde en uitstraling blijft behouden. Ook als de jaren voorbij gaan. U kunt bij ons terecht voor het gehele onderhoud van uw tuin of kleinere onderhoudstaken zoals snoeien, gazonaanleg, tuinbestrating, boomverzorging, aanleg beregeningsinstallaties en meer. Voor meer informatie inzake tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Middelrode door een hoveniersbedrijf met passie: Bel of mail met ons. 

Tuinwerkzaamheden in Middelrode door een lokale hovenier

Naast tuinontwerpen, tuinaanleg en compleet onderhoud kunt u ons ook vragen voor diverse andere tuinwerkzaamheden. Hieronder vindt u een overzicht van tuinwerkzaamheden die wij zowel voor particulieren als bedrijven uitvoeren.

Zoekt u een hoveniersbedrijf in de regio Middelrode, persoonlijk, met aandacht voor uw tuin en uw wensen en vragen. Neem dan contact op met Hoveniersbedrijf Bersselaar Groen. Stel uw vraag, bel of vraag een tuinofferte aan. 

tuinontwerp-BerkelEnschot4foto-4tuinontwerp-dendungen1

Hovenier Middelrode, vraag Bersselaar Groen

 

Hovenier Bersselaar Groen

Cas van den Bersselaar
Vinkenveld 4
5249 JP Rosmalen

Bel: 06 -51 24 38 46

Mail: info@bersselaargroen.nl 


Offerte aanvraag

 


 

Stel uw vraag