Hovenier Boxtel

U woont in het prachtige Boxtel en bent op zoek naar een hovenier gericht op uw regio. Bersselaar Groen is een jong en dynamisch hoveniersbedrijf gericht op de regio Boxtel. Wij realiseren in samenspraak met u het tuinontwerp, verzorgen de tuinaanleg en doen het tuinonderhoud. Ook voor kleinere tuinwerkzaamheden kunt u ons vragen en helpen wij u graag.

Als hoveniersbedrijf werken wij graag lokaal, in de regio van waar wij zelf zitten. Zo is het makkelijk om snel te kunnen schakelen en bij een vraag ter plaatsen te komen. Ook Boxtel en omliggende kernen, behoren tot ons werkgebied. Bersselaar Groen is uw hovenier Boxtel. Woont in uw omgeving Vught? Dan kunnen wij u ook helpen met uw tuinontwerp in Vught.

Tuinontwerp op maat in Boxtel

Voorafgaand aan tuinaanleg en onderhoud begint de vormgeving van uw tuin in Boxtel met een tuinontwerp. Een tuinontwerp is een samenspel tussen bewoners en de tuinontwerper. Door met u uw wensen door te nemen voor het tuinontwerp in combinatie met onze kennis van materialen en beplanting creëren we een tuinontwerp op maat. Iedere woning en tuin zijn uniek net als u.