Bel: 06-51 24 38 46

Hovenier in regio Berlicum

U zoekt een hoveniersbedrijf in de buurt van Berlicum, een lokale hovenier met passie voor zijn vak. Hovenier Bersselaar Groen is een hoveniersbedrijf uit Rosmalen (gemeente Den Bosch) vlakbij Berlicum. Als hoveniersbedrijf verzorgen wij uw complete tuinaanleg, tuinontwerp, en of tuinwerkzaamheden. Hovenier Bersselaar Groen richt zich op de regio Den Bosch, Berlicum, Rosmalen. Waarbij we zowel voor particulieren als tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Ook de zakelijke markt kan bij ons hoveniersbedrijf terecht. Onze persoonlijke aanpak met aandacht binnen het hoveniersbedrijf maakt het verschil. U kunt dit zelf ervaren, maak daarvoor een afspraak of stel uw tuinvraag. 

Tuinonderhoud en of tuinwerkzaamheden

Wij onderhouden uw tuin periodiek of incidenteel. Tuinonderhoud is belangrijk om ervoor te zorgen dat de met zorg aangelegde tuin haar waarde en uitstraling blijft behouden. Ook als de jaren voorbij gaan. U kunt bij ons terecht voor het gehele onderhoud van uw tuin of kleinere onderhoudstaken zoals snoeien, ganzon aanleg, tuinbestrating, boomverzorging, aanleg beregeningsinstallaties en meer. Voor meer informatie inzake tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Berlicum door een hoveniersbedrijf met passie. Bel of mail met ons. 

Tuinwerkzaamheden door hoveniersbedrijf in regio Berlicum

Naast tuinontwerpen, tuinaanleg en compleet onderhoud kunt u ons ook vragen voor andere tuinwerkzaamheden. Hieronder vindt u een overzicht van tuinwerkzaamheden die wij zoal voor particulieren en bedrijven uitvoeren.

Zoekt u een hoveniersbedrijf, persoonlijk, met aandacht voor uw tuin en uw wensen en vragen. Neem dan contact op met Hovenier Bersselaar Groen. Stel uw vraag, bel of vraag een tuin offerte aan. 

Hovenier Berlicum

Hovenier Berlicum, vraag Bersselaar Groen

 

Hovenier Bersselaar Groen

Cas van den Bersselaar
Vinkenveld 4
5249 JP Rosmalen

Bel: 06 -51 24 38 46

Mail: info@bersselaargroen.nl 


Offerte aanvraag

 


 

Stel uw vraag