Bel: 06-51 24 38 46

Hovenier Oss

Bersselaar Groen, uw hovenier in de regio

U zoekt een hovenier in de buurt. Bersselaar Groen is een lokaal hoveniersbedrijf dat zich richt op de regio Oss. Een lokale hovenier met veel passie voor tuinen en tuinontwerpen. Als hoveniersbedrijf verzorgen wij uw complete tuinaanleg, tuinontwerp, en/of uw tuinwerkzaamheden.

Bersselaar Groen richt zich als hoveniersbedrijf op de regio Oss, Heesch en Nistelrode. Bersselaar Groen kunt u vragen voor een tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en meer.

Ook de zakelijke markt kan bij ons hoveniersbedrijf terecht. Onze persoonlijke aanpak en aandacht binnen het hoveniersbedrijf maken het verschil. U kunt dit zelf ervaren, maak daarvoor een afspraak of stel uw tuinvraag. 

Tuinonderhoud en tuinwerkzaamheden in Oss

Wij onderhouden uw tuin periodiek of incidenteel. Tuinonderhoud is belangrijk om ervoor te zorgen dat de met zorg aangelegde tuin haar waarde en uitstraling blijft behouden. Ook als de jaren voorbij gaan. U kunt bij ons terecht voor het gehele onderhoud van uw tuin of kleinere onderhoudstaken zoals snoeien, gazonaanleg, tuinbestrating, boomverzorging, aanleg beregeningsinstallaties en meer. Voor meer informatie inzake tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Oss door een hoveniersbedrijf met passie. Bel of mail met ons. 

Tuinwerkzaamheden door hoveniersbedrijf nabij Oss

Naast tuinontwerpen, tuinaanleg en compleet onderhoud kunt u ons ook vragen voor andere tuinwerkzaamheden. Hieronder vindt u een overzicht van tuinwerkzaamheden die wij zowel voor particulieren als bedrijven uitvoeren.

Zoekt u een hoveniersbedrijf in de regio van Oss, persoonlijk, met aandacht voor uw tuin en uw wensen en vragen. Neem dan contact op met Hoveniersbedrijf Bersselaar Groen. Stel uw vraag, bel of vraag een tuin offerte aan. 

Hovenier Oss

Hovenier Oss, vraag Bersselaar Groen

 

Hovenier Bersselaar Groen

Cas van den Bersselaar
Vinkenveld 4
5249 JP Rosmalen

Bel: 06 -51 24 38 46

Mail: info@bersselaargroen.nl 


Offerte aanvraag

 


 

Stel uw vraag