Bel: 06-51 24 38 46

Hovenier Boxtel

U woont in het prachtige Boxtel en bent op zoek naar een hovenier gericht op uw regio. Bersselaar Groen is een jong en dynamisch hoveniersbedrijf gericht op de regio Boxtel. Wij realiseren in samenspraak met u het tuinontwerp, verzorgen de tuinaanleg en doen het tuinonderhoud. Ook voor kleinere tuinwerkzaamheden kunt u ons vragen en helpen wij u graag.

Als hoveniersbedrijf werken wij graag lokaal, in de regio van waar wij zelf zitten. Zo is het makkelijk om snel te kunnen schakelen en bij een vraag ter plaatsen te komen. Ook Boxtel en omliggende kernen behoren tot ons werkgebied. Bersselaar Groen is uw hovenier Boxtel.

Tuinontwerp op maat in Boxtel

Voorafgaand aan tuinaanleg en onderhoud begint de vormgeving van uw tuin in Boxtel met een tuinontwerp. Een tuinontwerp is een samenspel tussen bewoners en de tuinontwerper. Door met u uw wensen door te nemen voor het tuinontwerp in combinatie met onze kennis van materialen en beplanting creƫren we een tuinontwerp op maat. Iedere woning en tuin zijn uniek net als u.

Tuinaanleg zonder zorgen in Boxtel

Na het tuinontwerp nemen wij de gehele tuinaanleg voor u uit handen. Wij werken hierin met eigen materiaal en mensen. Onze Kwaliteit eisen in combinatie met onze opgeleide hoveniers zorgen voor een realisatie waar men u tegen zegt. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Bersselaar Groen kent een diversiteit aan relaties en tuinen van groot tot klein en alles daartussen. Iedere tuin is voor ons een stukje natuur, afgestemd op uw wensen, waaraan wij mogen meewerken. U kunt ons vragen voor hele tuinprojecten of een tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud of onderdelen daarvan. Ook de zakelijke markt vindt bij bij ons hoveniersbedrijf antwoorden en hulp. Onze aanpak en onze aandacht binnen het hoveniersbedrijf maken het verschil, wij denken graag met u mee. Stel gewoon uw tuinvraag.

 

Hovenier Boxtel

Tuinwerkzaamheden in Boxtel

Is uw tuin in Boxtel op orde, of vraagt deze om onderhoud, renovatie of andere tuinwerkzaamheden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze tuinwerkzaamheden zijn zeer divers, u kunt hierbij denken aan;

  • Verzorgen beplanting
  • Aanbrengen beregeningsinstallatie
  • Aanleggen bestrating
  • Aanleggen borders
  • Boomverzorging, snoeiwerkzaamheden
  • Graszoden leggen
  • Vijver aanleg en onderhoud
  • Grondwerkzaamheden
  • Kunstgras aanleggen
  • Timmerwerk, tuinhuizen

 

Hoveniersbedrijf Boxtel, vraag Bersselaar Groen

 

Hovenier Bersselaar Groen

Cas van den Bersselaar
Vinkenveld 4
5249 JP Rosmalen

Bel: 06 -51 24 38 46

Mail: info@bersselaargroen.nl 


Offerte aanvraag

 


 

Stel uw vraag