Villatuin aanleggen in Rosmalen

De bewoners van een prachtige villa in de wijk De Groote Wielen in Rosmalen wilden een sfeervolle villatuin die van alle gemakken is voorzien. Met enthousiasme hebben we een tuinontwerp voor deze villa gemaakt.

De achtertuin van de villa was al voorzien van een luxe buitenverblijf. In het tuinontwerp hebben we het buitenverblijf mooi geïntegreerd, zodat deze niet aanzienlijk opvalt. De verhoogde borders zijn robuust uitgevoerd met schellevis elementen. Dit geeft een moderne uitstraling en behoudt de kracht van de groene tuin.

Speciaal voor de kinderen is de tuin voor een klein deel afgezonderd met kunstgras en een ingegraven trampoline.

Tweede terras met composiet-vlonder

Voor het tweede terras hebben we een composiet-vlonder aangelegd met in het midden moerbeibomen in dakvorm, hierdoor is de tuin zomers voorzien van een groot schaduwterras. De dakbomen steunen op een zwart, ijzeren raster. Dit zorgt ervoor dat de takken in de toekomst niet kunnen doorhangen.

Automatisch verlichtings- en beregeningssysteem

De tuin is voorzien van een automatisch verlichtings- en beregeningssysteem dat op afstand bedienbaar is. Zo hoeft het gezin zelf niet meer in de weer met tuinverlichting, maar gaat alles geheel vanzelf. Het gras wordt bijgehouden door een robotgrasmaaier, dat is wel zo handig met zo’n grote tuin.