Van Tuinontwerp t/m tuinaanleg in De Lanen Rosmalen

In de nieuwbouw wijk De Lanen in Rosmalen, een wijk in De Grootte Wielen, hebben we een compleet tuinproject mogen invullen. Van een tuinontwerp tot en met de tuinaanleg. Het jonge gezin van deze vrijstaande woning hadden een aantal wensen. Tuinplezier voor kinderen, een overkapping, privacy en toch veel groen. Kortom een superleuke opdracht, waar wij vol enthousiasme invulling aan hebben gegeven!

Van tuinontwerp tot grondverzet en tuinaanleg.

We hebben de complete aanpak mogen verzorgen. Van ontwerp tot en met uitvoering. Te beginnen met het tuinontwerp. Hierbij nemen we altijd de tijd om de wensen en eisen van onze klanten goed in kaart te brengen. We stellen veel vragen, want zo komen we tot aandachtspunten waar u anders wellicht niet aan had gedacht. Het jonge gezin dat op dit adres woont, wilde graag een kindvriendelijke tuin. Een trampoline, veel gras en een plekje om te kunnen zitten met zicht op de gehele tuin. Kortom; een fijne tuin om samen met de kinderen van te genieten. Of met vrienden een hapje of drankje te nuttigen onder een overkapping. Waarbij privacy in de vorm van veel groen gewenst was.

Na het afstemmen van het ontwerp zijn we begonnen met het grondverzet. Zeker bij een nieuwbouw woning laat de kwaliteit van de aanwezige tuinaarde in de tuin helaas vaak veel te wensen over. Zo ook in dit geval. Lees in onze blog meer over de aandachtspunten die je goed in beschouwing moet nemen wanneer je een tuin wil aanleggen bij uw nieuwbouw woning.