Keramische buitentegels van Bersselaar Groen

De tuin is het perfecte plekje voor een koffie in de ochtend of een BBQ met vrienden in de avond. De plek waar je in de frisse buitenlucht zit, maar toch heerlijk afgeschermd kunt genieten. Kortom, met aangename temperaturen is de tuin het fijnste plekje thuis. Hoe groot of klein uw tuin ook is, deze plek verdient wat extra aandacht. Het maakt daarbij niet uit hoe groen uw vingers zijn, Bersselaar Groen heeft namelijk voor iedere klant een passend op maat gemaakt plan.

Keramische buitentegels

Een groene tuin is mooi, maar in combinatie met betegeling heeft u het beste van twee werelden. Is uw terras, oprit, stoep op pad toe aan vernieuwing? Overweeg dan eens keramische buitentegels. Niet alleen heel mooi, maar ook praktisch. Deze tegels zijn namelijk vlekbestendig en krasvrij! Zo hoeft u bijvoorbeeld geen zeil meer onder de BBQ te leggen, het vet kan gerust wat spatten. Deze tegels blijven lang mooi en gaan lang mee. De tegels komen in verschillende merken, afmetingen, kleuren of patronen. Zo is er voor iedere klant wat wils.

Keramische tegels

GeoCeramica

Neem bijvoorbeeld het Nederlandse tegelmerk GeoCeramica, de nieuwste generatie keramische buitentegels. Deze tegels zijn vlekbestendig, makkelijk schoon te maken en vertonen minder snel groene aanslag. Deze tegels zetten zichzelf automatisch uiteen, hierdoor is het voor onkruid bijna onmogelijk om te groeien. De prijs van de GeoCeramica tegels zijn hoger dan de prijs van andere keramische tegelmerken, maar de fundering- en aanlegkosten van GeoCeramica tegels zijn vele malen lager. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat u bij een aanschaf van GeoCeramica tegels een stuk goedkoper uit bent! Geen wonder dat deze tegels tegenwoordig zo populair zijn.

Legproces

De tegels van GeoCeramica bevatten een stabikorn-laag, deze laag zorgt ervoor dat de tegels op iedere willekeurige ondergrond eenvoudig gelegd kunnen worden. Deze tegels vragen niet om een fundering, een laag zand is meer dan voldoende. Zo bespaart u alle funderingskosten die bij een andere tegel wel noodzakelijk zijn.

Drainagemortel

Voor het allerbeste resultaat kunt u gebruikmaken van drainagemortel. Deze mortel wordt tussen het zand en de keramische tegel geplaatst en zorgt ervoor dat (regen)water gemakkelijk weg kan lopen.

Advies nodig?

Bent u benieuwd hoe alle kleuren, patronen en afmetingen eruitzien? Hoveniersbedrijf Bersselaar Groen helpt u graag met uw keuze. Neem gerust contact op, dan bespreken we graag alle opties, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

  • 06-51243846

  • info@bersselaargroen.nl