Tuin met vijveraanleg gemeente Oss

In het dorp Maren-Kessel gemeente Oss in Noord-Brabant heeft hoveniersbedrijf Bersselaar Groen uit Rosmalen een prachtige, moderne en gezellige tuin ontworpen en aangelegd. Dit project betreft een nieuwbouwhuis waarvan wij het complete tuinontwerp in overleg met de klant ontworpen hebben. Voordat we konden starten met de tuinaanleg hebben we de oude tuin met puin eerst verwijderd.

Tuinaanleg met keramische buitentegels

De wens van deze klant uit Maren-Kessel (Oss) was een groene tuin met een grote diversiteit aan planten en bloemen. Waar ze nog meer vrolijk van worden? Verschillende hoekjes in de tuin om te kunnen relaxen.

De bestrating van het terras bestaat uit prachtige, duurzame keramische buitentegels. Keramische tegels geven een moderne en strakke touch aan de tuin. We hebben gekozen om deze grote tegels te combineren met kwalitatief hoogwaardige gebakken klinkers voor de wandelpaden. Deze combinatie maakt het moderne ook meteen heel knus en gezellig.

Automatische tuinberegening en tuinverlichting

Deze nieuwbouw tuin is voorzien van een automatisch tuin beregeningssysteem. Ideaal, want met dit systeem krijgen de planten, bloemen en het gras altijd de juiste hoeveelheid water. Verder biedt een beregeningssysteem totale ontzorging, want nadenken over de tuin water geven is niet meer nodig. Ook niet als je op vakantie bent of een weekendje weg. Daarbij is de tuin ook voorzien van In-Lite tuinverlichting. Zo geniet deze klant ook in het donker van hun prachtige, nieuwe tuin.