Strakke tuin in Den Bosch

Onze specialisten hebben een tuin in Den Bosch totaal omgetoverd! Van nieuwe betegeling tot overkapping en van nieuwe bloemen tot grote plantenbakken en automatische tuinverlichting. Kortom, het plaatje is helemaal compleet! De klant is enorm blij met deze gezellige maar strak moderne tuin!

Keramische buitentegels

Het terras en de paden in de tuin zijn opnieuw betegeld. De paden zijn gelegd met donkerbruine gebakken klinkertjes, deze geven aan authentieke uitstraling. Het terras onder de overkapping en het buitenterras zijn voorzien van lichtgrijze keramische buitentegels. Het kleurverschil in tegels tussen de paden en terrassen zorgt voor een speelse en creatieve uitstraling. Omdat beide tegels strak zijn gelegd oogt de tuin als een modern geheel.

Terrasoverkapping

Het tweede terras in de tuin is voorzien van een overkapping. Het dak van de overkapping is wit, net zoals het woonhuis. Deze kleurconsistentie zorgt ervoor dat het woonhuis en de tuin samen een geheel vormen. Aan de overkapping is een relatief grote opbergruimte gebouwd, de houten wand van deze ruimte heeft dezelfde kleur als de kozijnen van het woonhuis. Doordat het woonhuis en de tuin op elkaar zijn afgestemd oogt alles strak.