Luxe tuin met verlichte aluminium watertafel in Heesch

Bij een nieuwbouw woning in Heesch hoorde uiteraard ook een nieuw aangelegde tuin. Het stel dat deze mooie woning betrekt had duidelijke wensen voor de invulling van hun tuin. Een prachtige opdracht, waar wij vol enthousiasme invulling aan hebben gegeven!

Van tuinontwerp tot grondverzet en tuinaanleg.

We hebben het hele plaatje mogen verzorgen. Van ontwerp tot uitvoering. Uiteraard begint het met het tuinontwerp. Waarbij we altijd goed de tijd nemen om de wensen en eisen van onze klanten goed in kaart te brengen. Hierbij stellen we veel vragen, want zo komen we tot aandachtspunten waar u anders wellicht niet aan had gedacht. De eigenaren van deze tuin wilden graag een luxe uitstraling en absoluut geen gras in de tuin. Een fijne plek om samen of met vrienden een hapje of drankje te nuttigen mocht zeker niet ontbreken in het ontwerp.

Na het afstemmen van het ontwerp zijn we begonnen met het grondverzet. Zeker bij een nieuwbouw woning laat de kwaliteit van de aanwezige tuinaarde in de tuin helaas vaak vele te wensen over. Zo ook in dit geval. Lees in onze blog meer over de aandachtspunten die je goed in beschouwing moet nemen wanneer je een tuin wil aanleggen bij uw nieuwbouw woning.