Tuinrenovatie villatuin Rosmalen

De tuin van deze prachtige, moderne villa in Rosmalen was enigszins gedateerd. De bewoners wilden hun tuin daarom compleet laten vernieuwen. Alle oude bestrating en beplanting eruit en een frisse nieuwe tuin erin, passend bij de hedendaagse uitstraling van het huis, dat was de wens. Een fantastische opdracht voor ons natuurlijk! Het totale ontwerp van een tuin én de realisatie daarvan is immers wat we als hoveniers het liefste doen. Kijk hoe we deze droomtuin realiseerden van ontwerp tot aanleg en laat je inspireren.

Jullie tuinideeën vormen onze inspiratie

De basis van een goede tuinrenovatie begint uiteraard met het ontwerp. Dat moet tot in detail aansluiten op de wensen en eisen van onze klanten. Eenmaal aangelegd is de tuin immers niet zomaar meer aan te passen. Het moet dus in één keer goed. Daarom nemen we ruim de tijd om alle wensen en eisen goed in kaart te brengen. We kijken naar het soort tuin dat jullie als klant aanspreekt: romantisch, strak, veel groen of juist niet. Veel kleine hoekjes doorkijkjes en zitjes of juist een tuin met een open karakter? Hoeveel tijd mag het onderhoud van de tuin kosten, moet er een speelgelegenheid zijn voor kinderen en wat is het budget? Al dat soort aspecten nemen we mee in ons ontwerp.

In dit geval wilde de familie graag een luxe tuin met een open karakter, gecombineerd met terras en gras, bomen voor extra schaduw en een zwembad met een natuurlijke uitstraling. Verder niet teveel poespas en tierelantijntjes. Een tuin met veel privacy om te zwemmen, relaxen of lekker een boek te lezen in de avondzon.