Tuinrenovatie Cromvoirt

In Cromvoirt heeft hoveniersbedrijf Bersselaar Groen een gigantische tuinrenovatie in moderne stijl uitgevoerd. Er waren veel wensen vanuit de klant, dus een extra leuk project voor onze specialisten. Van gazon tot terras en van tuinverlichting tot een beregeningssysteem. Lees snel verder!

Tegelwerk

Voor de bestrating in de tuin is er gebruik gemaakt van Schellevis tegels. De paden in de tuin zijn opnieuw aangelegd met Schellevis tegels van 1x1m in de kleur taupe. Deze tegels zijn gecombineerd met kleinere waalformaat stenen voor een speelse en creatieve uitstraling.

Voor het terras langs het huis en het verhoogde terras in de tuin zijn antracietkleurige keramische tegels van 60x60cm gebruikt. De combinatie van tegelwerk in de tuin geeft een moderne uitstraling.

Tuinaanleg naar wens

Door de verschillende wensen van de klant werden onze specialisten uitgedaagd gedurende de tuinrenovatie. Een van de grootste wensen van de klant was de verwijdering van de vijver. De vijver werd vakkundig gedempt en daaroverheen werd een nieuw gazon aangelegd. Daardoor oogt de nieuwe tuin ruimtelijker dan voorheen.

De klant is eigenaar van een fantastische openhaard, het haardhout had nog geen bestemming in de huidige tuin. Een van onze specialisten heeft een stijlvol en decoratief haardhouthok getimmerd van Douglashout. Daarnaast is de tuin voorzien van automatische led-tuinverlichting van het merk In-lite. Deze verlichting beschikt over verschillende sfeerkleuren en werkt energiebesparend!