Bel: 06-51 24 38 46

Multifunctionele tuin in Rosmalen

Voor deze ruime tweekapper, een modern nieuw gebouwd herenhuis in De Groote Wielen, werd een multifunctionele achtertuin aangelegd. De voortuin werd strak uitgelijnd aangelegd, inclusief een beukenhaag rondom. De opgemetselde bloembakken vol lavendel, gecombineerd met grind en stroken bodembedekkers, vormen de kern van de voortuin.

Tuinaanleg gezinstuin in De Groote Wielen

Vraag offerte aan!

Het grondwerk werd volledig in eigen beheer uitgevoerd met minigraver, minishovel en containertransport. Vele kuubs zwarte grond werden aangevoerd om de beplanting een voedzame ondergrond te geven. De bewoners kozen in overleg voor een sfeervolle en kleurrijke beplanting, die toch ook onderhoudsvriendelijk is door het jaar heen.

Een robuuste tuinoverkapping

Door onze eigen vakmannen is er een overkapping met dimbare spotjes en ruime tuinberging geplaatst. Grote poeren met zware palen geven de overkapping van het terras een robuust en strak karakter. Voor de kinderen is onopvallend een zandbak aan de rand van het gazon geplaatst en meer centraal een forse trampoline.

multifunctionele tuinaanleg rosmalen

Bestrating, inclusief beregeningssysteem en verlichtingsplan

De bestrating werd uitgevoerd met keramische tegels, gecombineerd met antraciet gebakken steentjes. De keramische tegels zijn gelegd in de drainagemortel en vervolgens voorzien van antraciet voegmiddel. Voor de achtertuin werd een volledig automatisch beregeningssysteem aangelegd. De uitgebreide tuinverlichting zorgt voor een sfeervol avondbeeld. Om mogelijke wateroverlast in de tuin te voorkomen werd langs het terras een watergoot aangelegd.

Hoveniersbedrijf Rosmalen? Vraag Bersselaar Groen

Als hoveniersbedrijf zijn wij actief in Rosmalen en de omliggende regio, wij werken samen met diverse lokale ondernemers op verschillende tuinonderdelen. Wilt u een tuinontwerp? Of moet uw tuin worden aangelegd of zijn er tuinwerkzaamheden uit te voeren,  vraag offerte aan

 

Hovenier Bersselaar Groen

Cas van den Bersselaar
Vinkenveld 4
5249 JP Rosmalen

Bel: 06 -51 24 38 46

Mail: info@bersselaargroen.nl 


Offerte aanvraag

 


 

Stel uw vraag