Bel: 06-51 24 38 46

Tuinaanleg en tuinontwerp in Oss

Een tuinontwerp voor privé en zakelijk gebruik.

De opdrachtgever

De eigenaren van deze vrijstaande woning met kantoor aan huis kregen een mooie nieuwe aanbouw voor hun kantoor. De tuin ging daardoor deels op in de bebouwing en dat maakte een nieuwe indeling van de tuin noodzakelijk. Het was een mooie opgave om van de nood een deugd te maken, een kleiner oppervlak, maar wel helemaal opnieuw in te vullen.Vraag offerte aan!

De opgave voor het tuinontwerp

Omdat de tuin deels een privékarakter heeft maar deels ook zakelijk te gebruiken moest zijn, onder meer voor een mooi uitzicht vanuit de spreekkamer voor de cliënten, was het zicht op een representatieve, het hele jaar door groen blijvende tuin van groot belang. De keuze van de juiste kleurschakering planten en de gebruikte materialen heeft hiervoor gezorgd.

De gebruikte materialen

Voor de bestrating van de tuin werden de oude waalformaat-straatstenen hergebruikt. In combinatie met schellevisbetontegels ontstond een heel eigen uitstraling. Een van de terrassen is aangelegd in de schaduw zodat het hier in de middag heel aangenaam werken is. De split in enkele borders bij de bomen geeft ook in de winter een heel verzorgde indruk, bovendien is het een zeer onderhoudsvriendelijk materiaal.

Zoekt u een hovenier voor Oss, wij richten ons op de regio dus neem gerust contact op.

De beplanting in Oss

De forse catalpa’s vormen in combinatie met de taxushagen een goede camouflage voor de lange scheidingsmuur van de buren. Hiernaast vormt de pergola, opgebouwd uit forse eiken balken, een belangrijk element in de tuin, het geeft de tuin een zekere nostalgie mee. Tot slot werd in de borders een uiteenlopend assortiment planten gezet, een garantie voor een regelmatig wisselend kleurpatroon in lente en zomer.

tuinaanleg en tuinontwerp Oss

 

Elke nieuwe opdracht vormt een uitdaging voor hovenier Bersselaar Groen die wij graag aangaan.

Wilt u een tuinontwerp of uw tuin laten aanleggen in de omgeving van Oss vraag offerte aan

 

Hovenier Bersselaar Groen

Cas van den Bersselaar
Vinkenveld 4
5249 JP Rosmalen

Bel: 06 -51 24 38 46

Mail: info@bersselaargroen.nl 


Offerte aanvraag

 


 

Stel uw vraag