Bel: 06-51 24 38 46

Tuinaanleg Oss

Projectaanpak moderne tuin met groene uitstraling

De opdrachtgever

Voor het maken van een tuinontwerp had de opdrachtgever tuinontwerpster Bernadette den Bieman uit Oss opdracht verstrekt. Ook bij de uitvoering van het project is Bernadette betrokken gebleven als begeleider namens de opdrachtgever. In het ontwerp is duidelijk rekening gehouden met de wensen van de bewoners om een moderne uitstraling aan hun nieuwe tuin mee te geven en een kleurrijke beplanting, met een groene uitstraling van de tuin als geheel.

Wilt u een tuinontwerp of uw tuin laten aanleggen, vraag offerte aan

Vanuit de woonkamer is er een direct zicht op de nieuwe elementen in de tuin, in het bijzonder de aluminium watertafels en de grote bloembakken die de luxe sfeer van deze tuin benadrukken. Het sfeerbeeld dat in de tuin opgeroepen wordt, kleurrijk en afwisselend, wordt versterkt in de avonduren door het aanlichten van de beplanting door een groot aantal kleine grondspots. Bij de leibomen geeft dit extra stijl aan de tuin, de bloembakken worden afzonderlijk uitgelicht en ook dat maakt het sfeerbeeld heel bijzonder.

Zoekt u een hovenier voor Oss, wij richten ons op de regio dus neem gerust contact op.

De beplanting

De beplanting is opgebouwd uit 2 hoofdstructuren. De eerste is de structuur van de leibomen, Carpinus betulus, deze bomen benadrukken het lijnenspel in het ontwerp en bieden daarnaast privacy. De locatie van de leibomen is afgestemd op de locatie van het overdekte terras waar je nu heerlijk rustig uit het zicht van omliggende huizen kunt zitten. De tweede structuur bestaat uit de plantenborders met vaste planten. Door een goed uitgebalanceerd beplantingsplan bloeit deze langgerekte border van maart tot oktober. Enkele soorten die deze border van kleur voorzien zijn Echinacea, Verbena en Crocosmia.

 

De tuinaanleg in Oss

Voor de aanleg van de looppaden door de tuin is gekozen voor twee materialen: granieten tegels van het formaat 60cm x 60cm en brede composiet vlonderplanken. Naast het plaatsen van de bestrating zijn er kabels en leidingen geplaatst voor de verlichting, de beregening en een nog later te plaatsen jacuzzi. In de tuin zitten 3 beregeningcircuits met ieder 3 sproeiers, de circuits zijn afzondelijk of tegelijk te bedienen met behulp van een beregingscomputer. In vakantieperiodes zorgt de beregeningscomputer voor een dagelijkse sproeibeurt om de tuin in optimale conditie te houden.

Tuinaanleg in Oss

 

Elke nieuwe opdracht vormt een uitdaging voor Bersselaar Groen die wij graag aangaan.

Wilt u een tuinontwerp of uw tuin laten aanleggen in de omgeving van Oss vraag offerte aan

 

Hovenier Bersselaar Groen

Cas van den Bersselaar
Vinkenveld 4
5249 JP Rosmalen

Bel: 06 -51 24 38 46

Mail: info@bersselaargroen.nl 


Offerte aanvraag

 


 

Stel uw vraag