Tuinaanleg stadstuin in Den Bosch

Het Hinthammerpark, een van de sfeervolste wijken in hartje Den Bosch, is weer een prachtige stadstuin rijker! Hovenier Bersselaar Groen heeft voor dit huis uit de jaren dertig een praktische maar vooral sfeervolle tuin gecreëerd. De klant wilde graag een tuin die rust en gezelligheid uitstraalt, een plek waar ze ongestoord kunnen genieten. Geen overheersende bomen of beplanting, maar een gebalanceerde tuin waar groen en bestrating elkaar afwisselen.

Terras

Vanuit de woonkamer loop je direct het terras op. Dit terras is opnieuw betegeld, Bersselaar heeft hier Schellevis betontegels gecombineerd met gebakken klinkertjes. Deze combinatie van beton en steen geeft een stadse en moderne uitstraling. Samen met de nieuwe tuinset is dit terras helemaal klaar voor gebruik!

Relaxhoek

Achterin de tuin is een tweede zitplaats gecreëerd. Met een ondergrond van parelgrind en een splinternieuwe loungebank is ook dit gedeelte van de tuin helemaal naar wens. Deze hoek is niet helemaal vernieuwd, de prachtige vijgenbomen die er voor de verbouwing al stonden hebben we kunnen behouden. Deze bomen passen nog steeds mooi binnen het ontwerp en brengen een vertrouwde en eigen sfeer mee.