Bel: 06-51 24 38 46

Tuinrenovatie Tilburg

Grote villatuin nieuw aangelegd in Tilburg

Na de ingrijpende verbouwing van de villa was een forse renovatie van de omliggende tuin een vanzelfsprekend vervolg. Rigoreus werd de oude beplanting gerooid en de oude bestrating geruimd om plaats te maken voor een natuurstenen bestrating, bestaande uit kasseien en graniettegels. Enkele grote volwassen bomen in de achtertuin werden gehandhaafd, waaronder een notenboom en een beuk.

Vraag offerte aan!

Tuinaanleg sfeer Zuid-Frankrijk

Om snel weer privacy te creëren vanaf de straat werd gekozen voor zware beuken als leibomen. De wens van de opdrachtgever was een groenblijvende structuur in de tuin te realiseren, gecombineerd met uitbundig bloeiende velden en plantenborders. Onderdeel daarvan maakte ook een lavendelveld uit, voor de sfeer en geur van hun geliefde Zuid-Frankrijk.

Kleur afstemming op omgeving

Bij de kleurkeuze van de beplanting is nadrukkelijk rekening gehouden met de lichte kleur van de villa en de omringende bebouwing. In zo’n grote tuin met veel kleuren mogen natuurlijk hortensia’s niet ontbreken, om de groenblijvende structuur te verstevigen én toch kleur aan te brengen zijn er veel rododendrons van grote afmetingen aangeplant.Hovenier Tilburg Tuinaanleg

Beregeningssysteem en verlichtingsplan

Deze tuin is uitgerust met een automatisch beregeningssysteem dat sproeit met grondwater. Ook is er een goed doordacht verlichtingsplan aangelegd. Onder de grote bomen zijn grondspots aangebracht die de kroon van de boom uitlichten, daarnaast zijn er kleine lampen langs de wandelpaden voorzien. Grote potten met een wisselende beplanting vormen in deze tuin de ‘finishing touch’.

Hoveniersbedrijf Tilburg is Bersselaar Groen

Als hoveniersbedrijf zijn wij actief in Tilburg en de omliggende regio, wij werken samen met diverse lokale ondernemers op verschillende tuinonderdelen. Wilt u een tuinontwerp? Of moet uw tuin worden aangelegd of zijn er tuinwerkzaamheden, vraag een offerte aan

 

Hovenier Bersselaar Groen

Cas van den Bersselaar
Vinkenveld 4
5249 JP Rosmalen

Bel: 06 -51 24 38 46

Mail: info@bersselaargroen.nl 


Offerte aanvraag

 


 

Stel uw vraag