Bel: 06-51 24 38 46

Tuinrenovatie Rosmalen

Grondige renovatie voortuin bij bungalow

Deze inmiddels gedateerde voortuin met door de jaren heen te hoog gegroeide taxushagen en een onoverzichtelijke vlakindeling vroeg om een grondige renovatie. Praktisch werd de voortuin nagenoeg geheel vernieuwd, zowel qua bestrating als qua beplanting. In overleg met de bewoners werd een ontwerp uitgewerkt met een gevarieerde kleurrijke beplanting, maar vooral ook met een nieuwe uitstraling naar de voorliggende straat.

Vraag offerte aan!

Bestrating en borders

De afscheiding van de straat werd opgetrokken uit hoge trottoirbanden, deels overgroeid door carexpollen. De bestrating werd aangelegd met getrommelde, antracietkleurige, gebakken klinkers, ofwel een authentieke bestrating. In combinatie met heel grote tegels van schelvisbeton geeft dit een natuurlijk beeld, zeker wanneer deze gecombineerd wordt met een iets hoger gelegen langwerpige border met diverse tuinkruiden. Een kruidentuin in de voortuin is niet alledaags maar wel heel praktisch. Bij het terras is een beukenhaag aangeplant, deze geeft beschutting en geeft het terras zijn eigen plaats in de tuin.

Beplanting in voortuin

Als beplanting tussen de looppaden en het gazon werd gekozen voor lavendel. De beplanting in de voortuin is verder het beste te karakteriseren als uitbundig, met floxen, salvia’s, ‘dropplanten’, pluimhortensia’s en gaura’s, ofwel de ‘prachtkaars’. Al bij al een heel fleurige en groene uitstraling voor bewoners en de omgeving. Er is, ondanks de heel wisselende beplanting, gekozen voor een onderhoudsvriendelijke tuinaanleg, met name het voor- en najaar vragen wat extra inspanning.

tuinrenovatie rosmalen voortuin

Hoveniersbedrijf Rosmalen? Vraag Bersselaar Groen

Als hoveniersbedrijf zijn wij gevestigd in Rosmalen, wij doen alles in eigen beheer. U bent met de keuze voor Bersselaar Groen volledig ontzorgd. Is het tijd voor een tuinrenovatie? Of moet uw tuin worden aangelegd of zijn er tuinwerkzaamheden uit te voeren,  vraag offerte aan

 

Hovenier Bersselaar Groen

Cas van den Bersselaar
Vinkenveld 4
5249 JP Rosmalen

Bel: 06 -51 24 38 46

Mail: info@bersselaargroen.nl 


Offerte aanvraag

 


 

Stel uw vraag