Bel: 06-51 24 38 46

Tuinaanleg Rosmalen

Een tuinontwerp voor de komende 20 jaar

De opdrachtgever

De bewoners van dit vrijstaande huis in het centrum van Rosmalen besloten om de tuin grondig aan te pakken om voor de komende 20 jaar een praktische tuin te hebben waarin veel mogelijk is: kleinkinderen om te spelen, rustig genieten met het hele gezin op het terras en afwisselende kleuren in de beplanting in lente en zomer.

Wilt u een tuinontwerp laten maken of uw tuin laten aanleggen, vraag offerte aan

De kennismaking

Bij de eerste kennismaking werd zowel aandacht gegeven aan de financiële randvoorwaarden als aan de keuze van de materialen en het uit te werken tuinontwerp. Met de besproken uitgangspunten, uitdagend voor een tuin van 200 m², hebben de opdrachtgevers ingestemd.

 

Het programma van eisen

Na een goed eerste gesprek is er direct een passend tuinontwerp uitgewerkt met een combinatie van terrassen, paden en hagen, maar ook duidelijke hoogteaccenten met enkele bomen en struiken. De grote trampoline voor de kleinkinderen moest een centrale plaats krijgen, goed zichtbaar vanuit het woonhuis. De mooie lei-sierperen die al jarenlang de achtertuin sierden bleven vanzelfsprekend gehandhaafd, een betere manier om de privacy te beschermen bestaat nauwelijks.

Het tuinontwerp

In het tuinontwerp werd veel aandacht besteed aan de variatie in kleuren en bloeitijden. Daarnaast werd aangesloten bij de ontwerplijn van het huis, dit laatste geldt voornamelijk voor de plantenborders. De strakke belijning wordt geaccentueerd door de strakke dubbele pergola die nadrukkelijk aanwezig is.

De tuinaanleg

Het hoveniersteam van Bersselaar Groen heeft de uitvoering in een week tijd gerealiseerd. Een belangrijke hulpkracht was de minigraver die naast het verwijderen van struiken en bomen ook de oude bestrating verwijderde. In de uitvoeringsfase hebben we ook veel aandacht voor belangrijke details en vragen we de opdrachtgever naar diens gevoel bij de nieuwe tuin in ontwikkeling. Veranderingen zijn per slot van rekening in deze fase nog het makkelijkst door te voeren.

Service en onderhoud

De eerste maanden is de groei gevolgd, het gras vertoonde een onregelmatige groei. Maar naardat de hoveniers van Bersselaar Groen het gras een paar keer bemest hebben met een goede kunstmest groeit het gras mooi egaal en is het ook goed van kleur. Kortom, deze klant was tevreden.

Tuinaanleg en tuinontwerp Rosmalen

 

Elke nieuwe opdracht vormt een uitdaging voor Bersselaar Groen die wij graag met passie aangaan.

Wilt u een tuinontwerp of uw tuin laten aanleggen in de omgeving van Rosmalen vraag offerte aan

 

Hovenier Bersselaar Groen

Cas van den Bersselaar
Vinkenveld 4
5249 JP Rosmalen

Bel: 06 -51 24 38 46

Mail: info@bersselaargroen.nl 


Offerte aanvraag

 


 

Stel uw vraag