Bel: 06-51 24 38 46

Tuinaanleg Rosmalen

Een totaalplan voor tuinaanleg

Voor deze achtertuin vroeg de opdrachtgever een totaalplan te maken met hierin erfafscheidingen, bestrating en beplanting. Door de oude hagen te verwijderen kreeg de tuin een veel ruimere uitstraling. De breed uitgewaaierde coniferenhagen werden vervangen door ranke schuttingelementen, deels in een raamwerk van draadstaal, waartegen Hedera aangeplant werd.

Wilt u een tuinontwerp of uw tuin laten aanleggen, vraag offerte aan

Bestrating van schellevis betontegels

Voor de bestrating werd gebruik gemaakt van antraciet schellevis betontegels, in combinatie met een hardhouten vlonder. Over deze vlonder heen is een pergola opgebouw. Deze pergola wordt begroeid door een blauwe regen, de Wisteria chinensis. Binnen enkele jaren is de pergola helemaal begroeid en geeft deze de nodige beschutting tegen de zon en de inkijk vanuit de buurt. De vaste planten en bloeiende struiken, deels groenblijvend in de winter, zorgen er voor dat het hele jaar door genoten kan worden van een ‘aangeklede’ tuin.

 

Tuinaanleg in Rosmalen met automatische tuinverlichting

Onderdeel van het totaalplan was ook een automatisch werkende tuinverlichting met een avondklok die aansluit op de natuurlijke schemering in de avond.

tuinaanleg rosmalen

 

Elke nieuwe tuinaanleg opdracht vormt een uitdaging voor Bersselaar Groen die wij graag aangaan.

Wilt u een tuinontwerp of uw tuin laten aanleggen in de omgeving van Rosmalen vraag offerte aan

 

Hovenier Bersselaar Groen

Cas van den Bersselaar
Vinkenveld 4
5249 JP Rosmalen

Bel: 06 -51 24 38 46

Mail: info@bersselaargroen.nl 


Offerte aanvraag

 


 

Stel uw vraag