Bel: 06-51 24 38 46

Tuinaanleg tweekapper in Empel

Voor onze opdrachtgever in Empel, eigenaar van een tamelijk nieuwe tweekapper, werd een tuinontwerp gemaakt voor een nieuwe achtertuin waarbij het Programma van Eisen voor elk gezinslid de juiste invulling moest krijgen, van speelplaats voor de kinderen tot loungesfeer voor de ouders. 

Vraag offerte aan!

Tuinhuis met overkapping

Om die reden is gekozen is voor een heel herkenbare indeling van de genoemde functies binnen het perceel met een markante plaats voor het tuinhuis met overkapping aan de achterzijde van de tuin. De overkapping werd uitgevoerd in vierkante douglas houten palen van fors formaat met aansluitend het tuinhuis cq. tuinberging en een bergplaats voor de containers achter een haag van Portugese laurier.

Terras van natuursteen

Het terras werd aangelegd met natuursteen in grote tegels. Om de privacy in de door de omliggende huizen omsloten tuin te garanderen zijn de bestaande leibomen behouden. 

Automatische beregening

Om de beplanting mooi te houden is er gekozen voor een automatische beregening waarbij de trampoline ‘ontzien’ wordt. Zowel de tuin als de overkapping, met genoeg ruimte voor een loungehoek, werden voorzien van een sfeervolle verlichting.

Eenvoudige beplanting

De beplanting is redelijk eenvoudig gehouden, met groepjes carex, liriopes, azaleas en een volwassen appelboom met in het vroege voorjaar bloesem en vruchten in de zomer..

Tuinaanleg Empel

Hoveniersbedrijf Empel? Vraag Bersselaar Groen

Als hoveniersbedrijf zijn wij actief in Empel en de omliggende regio, wij doen alles in eigen beheer. U bent met de keuze voor Bersselaar Groen volledig ontzorgd. Is het tijd voor een tuinrenovatie? Of moet uw tuin worden aangelegd of zijn er tuinwerkzaamheden uit te voeren,  vraag offerte aan

 

Hovenier Bersselaar Groen

Cas van den Bersselaar
Vinkenveld 4
5249 JP Rosmalen

Bel: 06 -51 24 38 46

Mail: info@bersselaargroen.nl 


Offerte aanvraag

 


 

Stel uw vraag