Renovatie van achtertuin in Rosmalen

Willen jullie een tuinrenovatie voor je achtertuin waar al ruim tien jaar niks aan is gedaan? Geen probleem voor onze specialisten! De klant wilde graag een achtertuin die zo ingericht is dat de kinderen er fijn kunnen spelen. Bersselaar ging aan de slag en toverde deze antieke tuin om tot een moderne, maar vooral kindvriendelijke tuin!

Bestrating

Een belangrijk onderdeel van de tuin betrof de bestrating. De tegels in de tuin waren oud, vies en beschadigd. Kortom, echt aan vernieuwing toe! De klant heeft gekozen voor grote schellevis betontegels in combinatie met oude rode waalformaat straattegels. Deze combinatie is modern maar houdt het vintage gehalte van de tuin intact. De bestrating is helemaal naar wens van de klant geselecteerd en gelegd.

Tuinverlichting

De verlichting in de tuin was gedateerd, daarom is er een compleet nieuw verlichtingsplan opgesteld. Ten eerste is in-lite tuinverlichting gelegd, dit is hoge kwaliteit LED-verlichting met een lange gebruiksduur. Daarnaast zijn staande armaturen geplaatst om wat meer sfeer in de tuin te creëren. Ten slotte zijn prikspots en grondspots geplaatst om het groen in de tuin mooi uit te lichten. Deze spots zijn duurzaam doordat er een automatische licht- en donkerschakelaar ingebouwd is.