Referenties

Prachtig tuinontwerp

Cas van den Bersselaar heeft voor ons een prachtige voor- en achtertuin ontworpen en opgeleverd. We zijn er enorm blij mee. Prachtig ontwerp! Zeer prettige samenwerking met Cas en zijn medewerkers. Goed advies en alles in overleg. Altijd op tijd! Alle afspraken nagekomen. Het werk is zeer goed uitgevoerd voor een goede prijs. Het is een aanrader om met Bersselaar Groen in zee te gaan!

Ontwerp en aanleg bedrijfstuin

Cas van den Bersselaar en zijn collega’s hebben mijn kantoor voorzien van een mooie moderne bedrijfstuin. Na het akkoord over het ontwerp en de offerte zijn zij aan de slag gegaan en het resultaat mag er zijn. Ook komen zij 5 keer per jaar het tuinonderhoud verrichten zodat ons bedrijfspand er altijd keurig uitziet. Deze hoveniers hebben goed werk geleverd.

Ontwerp en aanleg stadstuin in Den Bosch

Bersselaar Groen is weer een tevreden klant rijker. Een klein, rommelig tuintje werd door de mannen van Bersselaar Groen binnen de kortste keren omgetoverd tot een strakke, moderne, maar toch groene stadstuin. Na enkele gesprekken lag er een goed ontwerp met een goede prijs waarna de uitvoering ook vlot verliep. Nu is het genieten!

Zoekt u een hovenier in Den Bosch, Rosmalen? Wilt u een afspraak maken, een offerte aanvragen of heeft u een vraag?
Bel 06 – 51 24 38 46 of mail naar: info@bersselaargroen.nl.

Aanleg Japanse tuin met vijver

Wij zijn zeer te vreden over de geleverde prestaties van Bersselaar groen. Zij hebben een prachtig ontwerp gepresenteerd met een passende offerte. Onze persoonlijke wensen zaten goed in het ontwerp verwerkt. Onze wens was een Japanse tuin met vijver te ontwerpen waar ons tuinhuis in opgenomen moest worden. . In korte tijd is alles gerealiseerd. van tuin ontruimen en bomen verwijderen tot nieuwe aanleg ging vlot achter elkaar door.

In een tijdsbestek van enkele dagen is onze vijver aangelegd en zijn er mooie tuinbonsais en vele andere planten aangeplant. Er is door hun een nieuw terras aangelegd dat heel goed is afgewerkt. Na 1 groeiseizoen is alles mooi gegroeid en ziet het er uit als een plaatje. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten van hoveniersbedrijf Bersselaar groen

Tuinontwerp en tuinaanleg

Cas had voor mijn kleine tuin binnen een week al een onverwacht leuk ontwerp klaar en ook over de prijs voor het aanleggen waren we het snel eens.

Half april hebben ze in 2 dagen een rommeltje van 45 m² omgetoverd tot een echte tuin met alles erop en eraan, inclusief pergola en verhogingen voor meer diepte. Er werd snel en vakkundig gewerkt en ook voor het onderhoud kreeg ik de nodige tips.
Als overtuigd hater van werken in de tuin loop ik nu al een paar maanden met heel veel plezier regelmatig in mijn tuintje te ‘klooien’ om te zorgen dat alles ook mooi blijft. Het echte onderhoud laat ik een paar keer per jaar aan Cas over.
Kortom, Hoveniersbedrijf Bersselaar Groen is een aanrader als u een tuin wilt laten aanleggen.

Tuinrenovatie en tuinonderhoud

Heel erg tevreden, woensdag de boel bekeken en er werden goede verbeteringen voor mijn tuin aangedragen. De houten bielzen werden vervangen, een nieuw terras en een nieuw gazon werden aangelegd, mijn tuin lijkt weer als nieuw. Het ziet er keurig uit en dat voor een mooie prijs, daarnaast zijn het ook nog aardige mannen.