hovenier bersselaargroen

Bel: 06-51 24 38 46

Dé Bersselaar Groen Aanpak

Wij zijn uw partner voor alle soorten tuinwerkzaamheden en meer.

Onze werkwijze
Van kleine tuinklus tot complete tuinaanleg, wij horen graag waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Persoonlijk contact maken, belangstelling voor het tuinleven en creativiteit, daar steken wij graag de nodige tijd in.

Contact en goed gevoel
In de uitvoering van tuinprojecten blijven wij in direct contact met u als opdrachtgever om tussentijdse wijzigingen of wensen vloeiend te kunnen verwerken in de uitvoering. Veranderen is bijna altijd ook verbeteren, een goed gevoel over de nieuwe tuin is daarbij het allerbelangrijkste.

Advies en garantie
Naast het overleg met u als opdrachtgever is onze manier van adviseren van belang voor een succesvol project. Wij praten bij de aanleg al over de verdere ontwikkeling van de tuin, geven advies over het noodzakelijke onderhoud, ondersteunen daarbij waar dat gewenst wordt. De garantie geven dat de nieuwe tuin voldoet aan de uitgesproken verwachtingen is vanzelfsprekend, waar nodig worden eventuele gebreken hersteld en zwakke beplanting vervangen.

Over Bersselaar Groen

Na de hoveniersopleiding en de opleiding tuin- en landschapsmanagement aan de Hogeschool HAS ’s Hertogenbosch ben ik, Cas van den Bersselaar, begonnen met een eigen hoveniersbedrijf. Hoveniersbedrijf Bersselaar Groen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de regio Den Bosch en omstreken.

wordt jij onze nieuwe collega bersselaargroenWerken bij Bersselaar Groen

Bersselaar Groen is een groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanleggen van tuinen bij particulieren klanten. Wij zijn een modern bedrijf dat door een sterke groei in de opdrachten op zoek is naar een versterking van ons team. Wij maken en begeleiden een project van het ontwerp tot de aanleg helemaal zelf. Dagelijks werken we in een team van 4 tot 6 medewerkers aan projecten, afhankelijk van de omvang werken we in verschillende teams. Bekijk de vacatures.

 


Hoveniersbedrijf Bersselaar Groen

 

Hovenier Bersselaar Groen

Cas van den Bersselaar
Vinkenveld 4
5249 JP Rosmalen

Bel: 06 -51 24 38 46

Mail: info@bersselaargroen.nl 


Offerte aanvraag

 


 

Kom jij ons team versterken?

Geen enkele tuin is hetzelfde bij ons, elke tuin heeft zijn eigen sfeer, kleurstelling en bijzondere beplanting. Jouw creativiteit en kennis over planten en materialen komt in ons team helemaal tot zijn recht! Bekijk nu wat wij je kunnen bieden: 


VACATURE

 

Bedrijfsfilm Hoveniersbedrijf
Bersselaar Groen.

Hoveniersbedrijf Rosmalen

Hoveniersbedrijf Bersselaar Groen

Wij helpen u uw droomtuin te realiseren!