hovenier bersselaargroen

Bel: 06-51 24 38 46

Dé Bersselaar Groen Aanpak

Wij zijn uw partner voor alle soorten tuinwerkzaamheden en meer.

Onze werkwijze
Van kleine tuinklus tot complete tuinaanleg, wij horen graag waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Persoonlijk contact maken, belangstelling voor het tuinleven en creativiteit, daar steken wij graag de nodige tijd in.

Contact en goed gevoel
In de uitvoering van tuinprojecten blijven wij in direct contact met u als opdrachtgever om tussentijdse wijzigingen of wensen vloeiend te kunnen verwerken in de uitvoering. Veranderen is bijna altijd ook verbeteren, een goed gevoel over de nieuwe tuin is daarbij het allerbelangrijkste.

Advies en garantie
Naast het overleg met u als opdrachtgever is onze manier van adviseren van belang voor een succesvol project. Wij praten bij de aanleg al over de verdere ontwikkeling van de tuin, geven advies over het noodzakelijke onderhoud, ondersteunen daarbij waar dat gewenst wordt. De garantie geven dat de nieuwe tuin voldoet aan de uitgesproken verwachtingen is vanzelfsprekend, waar nodig worden eventuele gebreken hersteld en zwakke beplanting vervangen.

Over Bersselaar Groen

Na de hoveniersopleiding en de opleiding tuin- en landschapsmanagement aan de Hogeschool HAS ’s Hertogenbosch ben ik, Cas van den Bersselaar, begonnen met een eigen hoveniersbedrijf. Hoveniersbedrijf Bersselaar Groen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de regio Den Bosch en omstreken.


Hoveniersbedrijf Bersselaar Groen

 

Hovenier Bersselaar Groen

Cas van den Bersselaar
Hintham 83
5246 AD Rosmalen

Bel: 06 -51 24 38 46

Mail: info@bersselaargroen.nl 


Offerte aanvraag

 


 

 

VACATURE

 

Bedrijfsfilm Hoveniersbedrijf
Bersselaar Groen.

Hoveniersbedrijf Rosmalen

Hoveniersbedrijf Bersselaar Groen

Wij helpen u uw droomtuin te realiseren!