Onderhoudsvriendelijke tuin in Udenhout

Een onderhoudsvriendelijke tuin, wie wil dat nou niet? Deze tuineigenaren uit Udenhout hadden er in ieder geval wel oren naar. Met slimme oplossingen hebben we een tuin opgeleverd die aan alle wensen voldoet; voldoende groene elementen, veel ruimte om te zitten, een speelplek voor de kinderen én weinig onderhoud.

Klinkt dit jullie ook als muziek in de oren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Of het nu gaat om een nieuwbouw tuin of een tuinrenovatie; we bekijken graag wat we voor je kunnen betekenen.

Bersselaar Groen heeft een moderne, onderhoudsvrije tuin opgeleverd in Udenhout
Stijvolle, houten terrasoverkapping in Udenhout

Rustig ontwerp laat tuin groter lijken

Deze tuin in Udenhout is niet bijzonder klein, maar ook niet enorm groot. Door hier in het tuinontwerp en de tuinaanleg rekening mee te houden zorgen we ervoor dat de ruimte groter lijkt. Door hoge beplanting in de open ruimte te vermijden kan vrij over de tuin heen worden gekeken. Ook de grote keramica tegels helpen om te ruimte visueel groter te laten lijken.

Praktische terrasoverkapping

Achter in de tuin hebben we een houten terrasoverkapping met geïntegreerde berging geplaatst. De zwart gebeitste onderdelen zorgen voor een mooi contrast met de warme tinten van het Douglas hout. De natuurlijk houttinten brengen warmte in de tuin waardoor deze modern én gezellig oogt.

Dankzij de ingebouwde berging zijn spullen snel weer netjes opgeruimd. Handig! De tuindeur waarmee ze achterom binnen kunnen komen is bovendien onopvallend weggewerkt in de overkapping.

De tuinverlichting in de overkapping garandeert dat het ook na zonsondergang sfeervol blijft in de tuin. Zo kan tot laat in de avond worden genoten van alle voordelen die deze tuin te bieden heeft.