Bel: 06-51 24 38 46

stadstuin compact

Tuinrenovatie stadstuin ’s-Hertogenbosch

Onderhoudsvrije compacte tuin

De opdracht luidde om aan de rand van het stadscentrum in ’s-Hertogenbosch een kleine binnenplaats om te toveren in een multifunctionele patiotuin. Daarvoor werd de oude tuin, inclusief de schutting langs de brandgang, verwijderd en werd met totaal nieuwe materialen en beplanting een nieuwe binnentuin aangelegd. Door smalle stroken kleine waalformaat stenen te combineren met een groot formaat betontegels ontstond een speels oppervlak dat meer ruimtegevoel geeft dan in werkelijkheid aanwezig.

 

 

Vraag offerte aan!

Privacy in compacte tuin

De randen tegen de schutting werden voorzien van natuurstenen borderbakken, wisselend in hoogte, ingevuld met lage en hoge planten, deels bloeiend, deels groenblijvend, bijvoorbeeld een forse olijf op stam. Door daarin ook twee forse leibomen, photinia’s, ook wel red robins genoemd, te planten neemt de privacy op de bovenverdieping van het huis aanzienlijk toe. Door de schutting en tuinpoort uit te voeren in Douglaspanelen geeft dit de tuin een heel verzorgde indruk. Voor het openhaardhout is een simpele oplossing bedacht met open betonblokken tegen de scheidingsmuur met de buren. Onderhoud vraagt deze tuin nu nauwelijks meer.

Hoveniersbedrijf 's-Hertogenbosch? Vraag Bersselaar Groen

Als hoveniersbedrijf zijn wij gevestigd in Rosmalen, wij doen alles in eigen beheer. U bent met de keuze voor Bersselaar Groen volledig ontzorgd. Is het tijd voor een tuinrenovatie? Of moet uw tuin worden aangelegd of zijn er tuinwerkzaamheden uit te voeren,  vraag offerte aan

 

Hovenier Bersselaar Groen

Cas van den Bersselaar
Vinkenveld 4
5249 JP Rosmalen

Bel: 06 -51 24 38 46

Mail: info@bersselaargroen.nl 


Offerte aanvraag

 


 

Stel uw vraag