Bedrijfstuin onderhoud

Uw bedrijfstuin als visitekaartje

Uw bedrijfstuin is het visitekaartje van uw bedrijf, maar het liefst wilt u zich daar helemaal geen zorgen over hoeven te maken. U wilt wel dat uw klanten een goede eerste indruk krijgen, dat uw tuin er verzorgd uitziet. Een bedrijfstuin vraagt onderhoud en verzorging, professioneel onderhoud door een hovenier uit de regio. Korte lijnen en snel ter plaatse bij onvoorziene situaties.

Met weinig inspanning uw bedrijfstuin piekfijn in orde houden?

Dan kunt u het tuinonderhoud van uw bedrijfstuin volledig uitbesteden aan ons hoveniersbedrijf. De bedrijfstuin zal er dan het hele jaar verzorgd en fraai uitzien, piekfijn in orde dus. Indien wenselijk passen wij ons tuinonderhoud aan op uw eigen bedrijfsplanning. Ons contract biedt als voordeel dat u direct inzicht heeft in uw kosten en de uit te voeren werkzaamheden gedurende het hele jaar.

Bedrijfstuin onderhoud

Als hoveniersbedrijf verzorgen en onderhouden wij uw bedrijfstuin in de regio Den Bosch, Rosmalen en omgeving. Wij doen alles in eigen beheer en staan voor kwaliteit!

VVE’s en hun tuinen

Ook Verenigingen van Eigenaren (VVE’s) zijn voor hun gemeenschappelijke tuin bij Bersselaar Groen aan het juiste adres. Wij nemen van het bestuur van de VVE hun zorgen over het tuinonderhoud graag uit handen. Dit geldt natuurlijk ook bij de aanleg of renovatie van de tuin bij het appartementencomplex.

Periodiek onderhoud van uw bedrijfstuin

Wij kunnen het gehele jaar door op vaste tijden uw bedrijfstuin onderhouden. Op basis van uw wensen maken wij afspraken op maat, zoals een voor- en een najaarsbeurt, eventueel in combinatie met een onderhoudscontract of onderhoud op oproepbasis. Leg de verantwoordelijkheid en uitvoering van het onderhoud bij een vaste partner neer, wij van Bersselaar Groen nemen dit graag van u over. Zo hoeft u hier niet meer aan te denken en is de uitstraling van uw bedrijfstuin gegarandeerd op orde.

Eenmalig onderhoud

Mocht u om wat voor reden dan ook op enig moment niet aan uw tuinonderhoud toekomen dan kunnen wij u daarin op aanvraag op korte termijn ondersteuning bieden. In overleg met uw bedrijf bepalen we de werkzaamheden die u uitgevoerd wilt hebben, zoals eenmalig onderhoud op elk moment in het jaar.

Boomverzorging bij uw bedrijf

Ook de bomen op uw bedrijfsterrein vragen om periodiek onderhoud. Over het snoeien en het eventueel noodzakelijk geworden rooien van bomen of het verwijderen van boomstronken geven wij u graag advies en voeren de gewenste tuinwerkzaamheden uit.

Bij Bersselaar Groen kunt u voor uw tuinonderhoud terecht voor:

  • Hagen knippen en snoeien van de vaste beplanting
  • Onkruidvrij maken van de plantenborders
  • Onkruidbestrijding van het parkeerterrein, de verharde paden en terrassen
  • Gazononderhoud, verticuteren en bemesten
  • Boomverzorging
  • Het rooien van bomen of struiken

Ontwerp en aanleg van bedrijfstuinen

Met oog voor uw budget ontwerpen we desgewenst een buitenruimte waarvan u jarenlang plezier hebt en die de uitstraling van uw bedrijf versterkt. Kwaliteit van uw tuin staat in zekere zin gelijk aan kwaliteit in uw organisatie, uw klant zal er oog voor hebben.

Renovatie of nieuwe tuintrend

Ook voor uw bedrijfstuin kan het wenselijk zijn om de tuin een nieuwe uitstraling te geven. Of is het wenselijk de bedrijfstuin aan te passen aan de trend van deze tijd. Met een slim ontwerp, hergebruik van bestaande materialen en planten is veel mogelijk om uw bestaande tuin een heel andere aanblik te geven. Wij presenteren u graag enkele mogelijkheden voor een nieuwe uitstraling van uw bedrijfstuin.