Bel: 06-51 24 38 46

Tuinaanleg ’s-Hertogenbosch

Renovatie en nieuw terras

De aanleg van deze tuin was deels een renovatie van de bestaande tuin. Door de gebruikers werd een hele verbetering ervaren na het gereed komen ervan. Het nieuwe terras werd aangelegd met roodgebakken klinkers in combinatie met grote natuurstenen tegels onder de zithoek, met mooie doorlopende zichtlijnen vanuit de woonkamer. Het zicht vanuit de omliggende woningen valt grotendeels weg door de aanplant van groenblijvende steeneiken op stam. In het gazon zijn enkele catalpa’s geplaatst, deze beperken in de zomer de inkijk.

 

 

Vraag offerte aan!

Tuininrichting voor zomer en winter

Een kleine fietsenberging aan de zijkant van de tuin is in het ‘groen’ gerealiseerd door de zijkanten ervan met klimop te bekleden. De hardhouten pergola verspringt langs de rand van het gazon en is zomers volop begroeid met winterjasmijn, over enkele jaren zullen de staanders ook in de winter minder zichtbaar zijn door de uitgegroeide takken en twijgen.

Multifunctionele tuin

Onder de moerbei-leibomen die gehandhaafd bleven is een zithoek gerealiseerd in een ‘bad’ van parelgrind. De trampoline werd ingegraven, de houten schommel is stevig verankerd aan de berging en ook in de ondergrond. Er lopen speelse, verhoogde randen en plantgaten langs het gazon. Om voor het gazon langdurend een gezonde, maar vooral ook een egale groei te kunnen garanderen werd de ondergrond bewerkt met een bodemverbeteraar, Ecostyle-terrafertiel. Tot slot werd de achterwand van de tuin voorzien van nieuwe klimop en is deze binnen enkele maanden opnieuw dichtgegroeid. De bestaande taxushagen werden gehandhaafd. Samenvattend is dit een heel speelse, multifunctionele tuin geworden met heel verschillende eigen plekjes.

2017 10 Gezinstuin s Hertogenbosch tuinaanleg 1

 

Hoveniersbedrijf 's-Hertogenbosch? Vraag Bersselaar Groen

Als hoveniersbedrijf zijn wij gevestigd in Rosmalen (Den Bosch), wij doen alles in eigen beheer. U bent met de keuze voor Bersselaar Groen volledig ontzorgd. Is het tijd voor een tuinrenovatie? Of moet uw tuin worden aangelegd of zijn er tuinwerkzaamheden uit te voeren,  vraag offerte aan

 

Hovenier Bersselaar Groen

Cas van den Bersselaar
Vinkenveld 4
5249 JP Rosmalen

Bel: 06 -51 24 38 46

Mail: info@bersselaargroen.nl 


Offerte aanvraag

 


 

Stel uw vraag