Bel: 06-51 24 38 46

Tuinaanleg Rosmalen

Een tuinontwerp voor een onderhoudsvriendelijke tuin

Dit gezin wilde graag een onderhoudsvriendelijke tuin met ruimte voor de volwassenen om te ontspannen en veel speelruimte voor de kinderen, inclusief enkele speeltoestellen.

Wilt u een tuinontwerp of uw tuin laten aanleggen, vraag offerte aan

Groot formaat natuurstenen tegels

De nieuw aangelegde terrassen bestaan uit natuurstenen tegels, formaat 60cmx60cm, geplaatst in een gestabiliseerd zandbed bestaande uit wit zand met cement. Om onkruidgroei tussen de tegels tegen te gaan zijn de voegen opgevuld met voegmiddel. De vlonder tussen de woning en het nieuw geplaatste tuinhuis bestaat uit ongeprofileerde hardhouten planken. Deze zijn bevestigd door middel van een blinde montage aan de onderkant van de planken, er zijn dus geen schroefgaten zichtbaar.

 

Tuinaanleg voor het gehele gezin in Rosmalen

Het nieuwe tuinhuis heeft een forse overkapping die te gebruiken is als overdekt terras, terwijl het andere deel van het tuinhuis bestemd is voor tuingereedschap en overige tuinmaterialen.

De trampoline is geplaatst in een hardhouten bekisting, duurzaam. Dit voorkomt het wegspoelen van het omliggende zand. Op den duur kan deze bekisting gebruikt worden als vijverbak, wanneer er geen gebruik meer wordt gemaakt van de trampoline.

Het speelveld rondom de trampoline bestaat uit kunstgras met een hoog echtheidsgehalte, een mooie groene uitstraling dus, niet van echt gras te onderscheiden.

Tuinaanleg Rosmalen - Groote Wielen II

 

Elke nieuwe opdracht vormt een uitdaging voor Bersselaar Groen die wij graag met passie aangaan.

Wilt u een tuinontwerp of uw tuin laten aanleggen in de omgeving van Rosmalen vraag offerte aan

 

Hovenier Bersselaar Groen

Cas van den Bersselaar
Vinkenveld 4
5249 JP Rosmalen

Bel: 06 -51 24 38 46

Mail: info@bersselaargroen.nl 


Offerte aanvraag

 


 

Stel uw vraag