Bel: 06-51 24 38 46

Prachting tuinontwerp

Cas van den Bersselaar heeft voor ons een prachtige voor- en achtertuin ontworpen en opgeleverd. We zijn er enorm blij mee. Prachtig ontwerp! Zeer prettige samenwerking met Cas en zijn medewerkers. Goed advies en alles in overleg. Altijd op tijd! Alle afspraken nagekomen. Het werk is zeer goed uitgevoerd voor een goede prijs. Het is een aanrader om met Bersselaar Groen in zee te gaan!  

Familie Kortum - Den Dungen

Ontwerp en aanleg bedrijfstuin

Cas v/d Bersselaar en zijn collega's hebben mijn kantoor voorzien van een mooie moderne bedrijfstuin. Na het akkoord over het ontwerp en de offerte zijn zij aan de slag gegaan en het resultaat mag er zijn. Ook komen zij 5 keer per jaar het tuinonderhoud verrichten zodat ons bedrijfspand er altijd keurig uitziet. Deze hoveniers hebben goed werk geleverd.

R. Peters, Vught

Ontwerp en aanleg stadstuin in Den Bosch

Bersselaar Groen is weer een tevreden klant rijker. Een klein, rommelig tuintje werd door de mannen van Bersselaar Groen binnen de kortste keren omgetoverd tot een strakke, moderne, maar toch groene stadstuin. Na enkele gesprekken lag er een goed ontwerp met een goede prijs waarna de uitvoering ook vlot verliep. Nu is het genieten !!!!

M. van Erven, Den Bosch

Aanleg Japanse tuin met vijver

Wij zijn zeer te vreden over de geleverde prestaties van Bersselaar groen. Zij hebben een prachtig ontwerp gepresenteerd met een passende offerte. Onze persoonlijke wensen zaten goed in het ontwerp verwerkt. Onze wens was een Japanse tuin met vijver te ontwerpen waar ons tuinhuis in opgenomen moest worden. . In korte tijd is alles gerealiseerd. van tuin ontruimen en bomen verwijderen tot nieuwe aanleg ging vlot achter elkaar door.

In een tijdsbestek van enkele dagen is onze vijver aangelegd en zijn er mooie tuinbonsais en vele andere planten aangeplant. Er is door hun een nieuw terras aangelegd dat heel goed is afgewerkt. Na 1 groeiseizoen is alles mooi gegroeid en ziet het er uit als een plaatje. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten van hoveniersbedrijf Bersselaar groen

Fam. Maas. Schijndel

 

Hovenier Bersselaar Groen

Cas van den Bersselaar
Vinkenveld 4
5249 JP Rosmalen

Bel: 06 -51 24 38 46

Mail: info@bersselaargroen.nl 


Offerte aanvraag

 


 

Stel uw vraag