Bel: 06-51 24 38 46

Boomverzorging

Onderhoud grote bomen in regio Den Bosch?

Het onderhoud van grote bomen is specialistisch werk, vakkundig uit te voeren met de juiste gereedschappen en apparatuur. Regelmatig snoeien van bomen levert een mooie boomkroon op. Een jong aangeplante boom krijgt niet vanzelf het beeld dat bij de aanplant ervan voor ogen staat. De gewenste takvrije stamlengte en de mooie boomkroon ontstaan door een regelmatige begeleidingssnoei. In de groeifase van de boom worden die takken verwijderd die het eindbeeld zouden verstoren, maar ook takken met een slechte aanhechting. Bovendien wordt hiermee snoeiwerk als gevolg van achterstallig onderhoud voorkomen. Zo worden jonge bomen vakkundig begeleid van hun tijdelijke kroon naar hun blijvende kroon!

Boom verwijderen in en om Den Bosch?

Wilt u een boom verwijderen? Verkeert een boom in slechte conditie óf moet deze plaats maken voor bijvoorbeeld nieuwbouw? Bersselaar Groen verwijdert de boom snel en zorgvuldig. We zijn specialisten in het rooien van bomen op elke locatie. Staat de boom die gerooid moet worden in een dicht bebouwde omgeving dan breken we deze boom klimmend af met behulp van een boomklimmer. Door de takken af te vangen wordt schade aan de omgeving voorkomen. Is er voldoende ruimte rond de boom om deze te laten vallen? Dan vellen we de boom vanaf de grond, waarna we het hout en de takken afvoeren, indien gewenst kan het snoeihout ter plaatse versnipperd worden en kan de boomstronk uitgefreesd worden.

Vraag Bersselaar Groen

Bersselaar Groen voor verzorging, verwijdering van grote bomen in de regio Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven.

Hoveniersbedrijf Bersselaar Groen staat voor u klaar m.b.t. het verzorgen, verwijderen, rooien en vellen van grote bomen. Naast boomverzorging kunt u ons vragen voor werkzaamheden als graszoden leggen, tuinbestrating, aanleg beregeningsinstallaties en meer.