hovenier tuinheader

Bel: 06-51 24 38 46

Over Bersselaar Groen

Werken met elan / Over Bersselaar Groen

Een keuze voor het gaan werken in én met de natuur was voor mij, Cas van den Bersselaar, vanzelfsprekend. Na de HAVO en de hoveniersopleiding, waarin veel praktijkervaring werd opgedaan, vervolgde ik mijn studie aan de Hogeschool HAS 's-Hertogenbosch, de opleiding tuin- en landschapsmanagement. Naast adviesstages bij ondermeer Ingenieursbureau Royal HASKoning, deed ik ervaring op bij het gerenommeerde Belgische bedrijf Tuinaanleg Gert Kwanten.

Hoveniersbedrijf in regio Den Bosch

Starten met een eigen hoveniersbedrijf lag voor de hand, tijdens mijn studie werden de eerste tuinen reeds zelfstandig aangelegd. Belangrijke kenmerken van mijn aanpak zijn: tuinen gebruiksvriendelijk inrichten, waar mogelijk natuurlijke materialen toepassen, oog voor detail, een directe communicatie met de opdrachtgever, samen de nodige tijd steken in een goed tuinontwerp.Hoveniersbedrijf in regio Den Bosch, Rosmalen

Met een enthousiast en vakbekwaam team van hoveniers verrichten wij veel opdrachten tot grote tevredenheid van onze klanten. Als u ons inschakelt als hoveniersbedrijf bent u verzekerd van de onderstaande aspecten:

  • Scherpe prijs voor kwaliteitswerk
  • Enthousiaste hoveniers aan het werk
  • Heldere communicatie en het nakomen van afspraken
  • Kennis en creativiteit verwerkt in uw tuinontwerp
  • Wij geven garantie op de uitgevoerde werkzaamheden

Zoekt u een hovenier in Den Bosch, Rosmalen? Wilt u een afspraak maken, een offerte aanvragen of heeft u een vraag? Bel 06 - 51 24 38 46 of mail naar: info@bersselaargroen.nl.

Hovenier Bersselaar Groen

Cas van den Bersselaar
Vinkenveld 4
5249 JP Rosmalen

Bel: 06 -51 24 38 46

Mail: info@bersselaargroen.nl 

 

 

Offerte aanvraag

 


 

TUINTIPS

Tuinkalender tips 2016

Wilt u deze zomer genieten in een nieuwe tuin? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of per telefoon.

Kom jij ons team versterken?

Geen enkele tuin is hetzelfde bij ons, elke tuin heeft zijn eigen sfeer, kleurstelling en bijzondere beplanting. Jouw creativiteit en kennis over planten en materialen komt in ons team helemaal tot zijn recht! Bekijk nu wat wij je kunnen bieden: 


VACATURE

 

Bedrijfsfilm Hoveniersbedrijf
Bersselaar Groen.

Hoveniersbedrijf Rosmalen

Volg ons op social media

1391788179 Facebook        1391788188 Twitter        1391788186 Linkedin