hovenier tuinheader

Bel: 06-51 24 38 46

Vijvertuinen

Van centraal thema in de tuin tot een welkom aanvullend detail, de variatiebreedte in vijvers is gigantisch groot. Elke vijvertuin krijgt zijn eigen karakter door verschil in stijl en uitstraling, van uiterst modern tot klassiek.
Water in vele varianten
Hoe verschillend kan een waterpartij toegepast worden! Van een strakke vijver met roestvrij stalen rand of gemaakt van Cortenstaal, tot een natuurgetrouwe vijver met vijverdoek, goudvissen en water- en moerasplanten. In diepte van de vijver zijn ook alle opties mogelijk, alleen grote vissen vragen om een minimumdiepte van de vijver.
Vijverornamenten
Opspattend water, een waterval of borrelsteen, als natuurlijk element of als kunstwerk geplaatst, vele vijvers krijgen er een extra dimensie door. Zowel kleine als grote ornamenten zijn te combineren met een vijver, maar ook een uniek kunstwerk of een in serie gemaakt.
Vijververlichting
Wat is er mooier dan vanuit de zitkamer kijken naar de in de avondschemering uitgelichte vijver, verscholen liggend in de achteruin. Een zichtbare waterspiegeling, de vissen aangelicht, spots onder water of aan de vijverrand. Vanzelfsprekend wordt bij de vijververlichting laagspanning toegepast, dus is deze veilig voor iedereen.
Vlonders
Direct aan het water of er deels overheen als vlonder of loopbrug. Hardhouten vlonders bieden heel diverse mogelijkheden om de vijver te verbinden met de tuin. Bovendien vormen vlonders vaak ook een praktisch terras aan het water. En wie voor onderhoudsvrij wil gaan: Kunststof of composiet planken bieden als alternatief voor hardhout goede mogelijkheden voor een mooie vlonder.
Vissen en vogels
De aantrekkingskracht van water is groot voor vogels, je haalt de natuur in je tuin met drinkende en zichzelf wassende vogels. Soms is er een tegengesteld belang, zijn reigers ongenode gasten en hebben de vissen bescherming nodig tegen deze aasjagers onder de vogels.


Hoveniersbedrijf in regio Den Bosch, Rosmalen

Met een enthousiast en vakbekwaam team van hoveniers verrichten wij veel opdrachten tot grote tevredenheid van onze klanten. Als u ons inschakelt als hoveniersbedrijf bent u verzekerd van de onderstaande aspecten:

  • Scherpe prijs voor kwaliteitswerk
  • Enthousiaste hoveniers aan het werk
  • Heldere communicatie en het nakomen van afspraken
  • Kennis en creativiteit verwerkt in uw tuinontwerp
  • Wij geven garantie op de uitgevoerde werkzaamheden

Zoekt u een hovenier in Den Bosch, Rosmalen? Wilt u een afspraak maken, een offerte aanvragen of heeft u een vraag? Bel 06 - 51 24 38 46 of mail naar: info@bersselaargroen.nl.

Hovenier Bersselaar Groen

Cas van den Bersselaar
Vinkenveld 4
5249 JP Rosmalen

Bel: 06 -51 24 38 46

Mail: info@bersselaargroen.nl 

 

 

Offerte aanvraag

 


 

TUINTIPS

Tuinkalender tips 2016

Wilt u deze zomer genieten in een nieuwe tuin? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of per telefoon.

Kom jij ons team versterken?

Geen enkele tuin is hetzelfde bij ons, elke tuin heeft zijn eigen sfeer, kleurstelling en bijzondere beplanting. Jouw creativiteit en kennis over planten en materialen komt in ons team helemaal tot zijn recht! Bekijk nu wat wij je kunnen bieden: 


VACATURE

 

Bedrijfsfilm Hoveniersbedrijf
Bersselaar Groen.

Hoveniersbedrijf Rosmalen

Volg ons op social media

1391788179 Facebook        1391788188 Twitter        1391788186 Linkedin